Het laatste vaarwel

Er zijn verschillende manieren om afscheid te nemen van de overledene. De afscheidsplechtigheid wordt gezien als de afsluiting van een leven, die op veel verschillende manieren kan worden beleefd. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een afscheid in besloten kring met enkel de naaste familie, maar er kan ook gekozen worden voor een grootschalig afscheid met een ruime kennissenkring. Tevens kan de familie ervoor kiezen een formeel of informeel afscheid te houden en kan deze plaatsvinden op verschillende plekken. Denk hierbij aan de aula van de begraafplaats of crematorium, een kerk, restaurant of gewoon thuis.

U leest het al, er is veel mogelijk voor de afscheidsplechtigheid. Actief deelnemen aan de voorbereiding en uitvoering van de ceremonie, gedachten en gevoelens uitspreken, kan troost en houvast geven en maakt het afscheid tot een waardevolle herinnering. Bij Calla Uitvaartzorg is dit een vanzelfsprekendheid.

Een manier om de uitvaart een heel persoonlijk karakter te geven, is de muziekkeuze. Een lied of een muziekstuk kan van een CD afgespeeld worden, maar hier kunnen ook musici en/of zangers voor ingezet worden. Alles is bespreekbaar met Calla Uitvaartzorg en alles is dan ook mogelijk voor de uitvaart van uw naaste.

Ook foto s, film- of geluidsfragmenten kunnen gebruikt worden tijdens de plechtigheid of condoleance. Om de herinnering aan de overledene te verlevendigen. Daarnaast kan een fotograaf een uitvaartrapportage maken. Calla Uitvaartzorg kan hierin een rol spelen door te adviseren, desgewenst te organiseren en uit te voeren.

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Over Calla Uitvaart

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”. Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en via Calla Uitvaartzorg begeleid en ondersteun ik u waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart..

De afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel, afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wilt.

Drukwerk

Calla Uitvaart richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen produceren. Wij gebruiken onze ruime ervaring bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.