De afscheidsplechtigheid

Het laatste vaarwel

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Iedereen beleeft dit anders. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel zijn. Het kan plaatsvinden in de aula van de begraafplaats of crematorium, in een kerk, een restaurant of gewoon thuis. Afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wil.

Actief deelnemen aan de voorbereiding en uitvoering van de ceremonie, gedachten en gevoelens uitspreken, kan troost en houvast geven en maakt het afscheid tot een waardevolle herinnering.

Muziek kan de uitvaart een heel persoonlijk karakter geven. Een lied of een muziekstuk kan van een CD afgespeeld worden, maar hier kunnen ook musici en/of zangers voor ingezet worden.

Ook foto s, film- of geluidsfragmenten kunnen gebruikt worden tijdens de plechtigheid of condoleance. Om de herinnering aan de overledene te verlevendigen. Daarnaast kan een fotograaf een uitvaartrapportage maken. Calla Uitvaartzorg kan hierin een rol spelen door te adviseren, desgewenst te organiseren en uit te voeren.

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Over Calla Uitvaart

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”. Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en via Calla Uitvaartzorg begeleid en ondersteun ik u waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart..

De afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel, afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wilt.

Drukwerk

Calla Uitvaart richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen produceren. Wij gebruiken onze ruime ervaring bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.

Chat openen
Welkom bij Calla Uitvaartzorg 👋 Stuur bij vragen gerust een berichtje via WhatsApp