Is uw dierbare overleden en weet u niet wat er verder moet gebeuren? Wij staan u graag bij en zullen in stappen uitleggen wat er moet gebeuren. Calla regelt uw uitvaart!

Stap 1: Bel uw (huis)arts

Als eerste is het belangrijk dat u de huisarts of dienstdoende arts belt. Het is niet belangrijk om welk tijdstip je de huisarts belt. De huisarts komt dan zo spoedig mogelijk om de overledene vast te stellen en de papieren van overlijden af te geven. Deze papieren hebben wij als uitvaartzorg nodig om door te geven aan de gemeente. Na de uitvaart krijgt u van ons de overlijdensakte. 

Stap 2: Calla Uitvaartzorg bellen

Na stap 1 is het tijd om de uitvaartzorg te bellen. u kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06 450 686 58. Wij staan 24/7 voor u beschikbaar. Samen zorgen wij er dan voor dat de uitvaart zo soepel mogelijk gaat. Wij zullen geduldig naar u luisteren en al uw wensen bespreken.

Stap 3: In de tussentijd 

Nadat u ons heeft gebeld zullen wij langskomen op het tijdstip van uw keuze. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en u kunt ons dag en nacht bereiken. In de tussentijd kunt u alvast de volgende spullen klaarleggen:

Verzamel het paspoort en het trouwboekje 
Leg alvast kleding klaar voor uw dierbare 
De uitvaartpolis(sen) van de overledene

Een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten 
Een lijst of brief met vastgelegde uitvaartwensen (Als deze aanwezig is)

Begraven of een crematie?

Crematie

Een crematie is een vorm van lijkbezorging die steeds meer voorkomt. De crematie gebeurt na de uitvaartplechtigheid en de familie krijgt de kans om erbij te zijn wanneer de kist in de oven gaat. De urn met het as wordt na 30 dagen overgedragen aan de familie. 

Begraven

Bij begraven wordt het lichaam van uw dierbare toevertrouwd aan de aarde. Een graf kan voor een periode van 20 jaar gehuurd worden. Daarnaast bieden begraafplaatsen ook rust en denk plaatsen aan. 

Calla regelt uw uitvaart

Zoekt u een uitvaartverzorger of heeft u vragen?

 0187 66 33 55 (Goeree Overflakkee)

 010 3070937 (Rotterdam)

 078 7830010 (Dordrecht)

 0181 700 209 (Spijkenisse)

 06 450 686 58 (Mobiel)

 info@callauitvaartzorg.nl