Zoekt u een uitvaartverzorger die niet uitgaat van wat normaal is, maar zorgt voor de wensen en ideeën van de overledene en zijn of haar nabestaanden? Dan staan wij u graag bij in de uitvaart van uw dierbare. Zoekt u een uitvaartdienst? Kies dan Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijk afscheid met een vriendelijke transparante prijsstelling. Wij van Calla Uitvaartzorg helpen u graag een unieke op maat geregelde uitvaart te realiseren. Het is belangrijk dat u contact opneemt met de huisarts en de uitvaartzorg na het overlijden van uw dierbare contact. Wij staan dag en nacht 7 dagen in de week beschikbaar voor u. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons telefoonnummer 06 450 68658. 

Calla Uitvaartzorg voor een Persoonlijk Afscheid

emotionele overwegingen spelen een grote rol bij de keuze voor het begraven of het cremeren van uw geliefde. Ook spelen familietradities en levensbeschouwelijke overwegingen hierbij een grote rol. Het is dan ook belangrijk dat de familie het eens is.

Begraven

Bij begraven wordt uw dierbare in een kist geplaatst en toevertrouwd aan de aarde. Veel begraafplaatsen hebben hofjes zodat je in rust kan nadenken in stilte. Veel begraafplaatsen bieden de mogelijkheid om een graf al vroeg reserveren voor een periode van 20 jaar. 

Cremeren

Tijdens een crematie wordt de kist in de over geplaatst wat vaak een grote rol kan spelen bij het verwerken van het verlies van uw dierbare. De kist gaat ongeveer 1,5 uur in de oven. Na de crematie wordt het as in een urn bewaard. De urn met het as wordt na ongeveer 30 dagen overgeleverd aan de familie.

Zoekt u een uitvaartdienst die ervoor zorgt dat de wensen en ideeën van de overlevende en zijn of haar nabestaanden uitkomen? En wilt u een uitvaartzorg die zich richt op eerlijkheid en kwaliteit? Dan is Calla Uitvaartzorg het adres voor u!

Zoekt u een uitvaartverzorger of heeft u vragen?

 0187 66 33 55 (Goeree Overflakkee)

 0181 700 209 (Spijkenisse)

 010 3070937 (Rotterdam)

 078 7830010 (Dordrecht)

 06 450 686 58 (Mobiel)

 info@callauitvaartzorg.nl