Rouwkaarten bestellen

Een van de eerste dingen die wordt besproken bij het regelgesprek is de rouwbrief of rouwkaart. Samen met u bespreken we de vorm en stellen we de tekst voor de rouwkaart op. Voorbeelden van rouwbrieven en teksten nemen wij altijd mee, maar een eigen ontwerp versterkt het persoonlijke karakter van de brief.

Na het opmaken van de kaart krijgt u altijd eerst een proefdruk te zien, zodat u kunt controleren of de uitvoering, de tekst en de namen op de rouwbrief verwoorden wat u wilt meedelen. Na akkoord drukken wij of onze drukwerkpartner de rouwbrieven en ontvangt u deze binnen enkele uren. Het maken van een liturgie, bidprentje of dankbetuiging gaat op een later tijdstip op dezelfde manier. Speciale wensen voor de dankbetuiging, zoals een foto of specifieke afbeelding kunnen bijna altijd geregeld worden in korte tijd.

Verzending

U ontvangt van ons direct de enveloppen met daarbij speciale rouwzegels. U kunt dan beginnen met het schrijven van de adressen en ondertussen gaan wij de kaarten produceren. Na het insteken van de kaarten gaan deze in de voor rouwpost bestemde verzend-enveloppen. De brieven worden door Post.nl met voorrang verwerkt en zij zorgen ervoor dat de post de volgende dag afgeleverd wordt. U kan er voor kiezen om deze handelingen zelf uit te voeren maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Eerlijk, transparant, en dienstverlenend.
* Een uitvaartverzorger die het vanzelfsprekend vindt om iedere dag even langs te komen wanneer dit op prijs wordt gesteld.
* Een uitvaartverzorger die niet uitgaat van wat gebruikelijk is, maar uitgaat van de wensen en ideeën van de nabestaanden.
* Een uitvaartverzorger die u kan helpen en u op ideeën kan brengen om er een echt persoonlijke uitvaart van te maken.
* Geen driedelig zwart pak en hoge hoed, als u dit niet wenst.
* En het belangrijkste: een uitvaartverzorger als een gewoon mens, die samen met u rond de koffietafel de uitvaart wil bespreken.

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Over Calla Uitvaart

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”. Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en via Calla Uitvaartzorg begeleid en ondersteun ik u waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart..

De afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel, afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wilt.

Drukwerk

Calla Uitvaart richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen produceren. Wij gebruiken onze ruime ervaring bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.