Uitvaart in Rotterdam

Calla uitvaartzorg wilt graag dat u van te voren weet waar u aan toe bent. Een uitvaart is nooit makkelijk. Wij zorgen voor de beste begeleiding die nodig is bij een uitvaart in Rotterdam. Ook zorgen we voor transparantie en oprechtheid. Bij Calla uitvaartzorg Rotterdam weet u altijd waar u aan toe bent en spelen in op al u wensen bij een uitvaart in Rotterdam. U heeft natuurlijk meerdere keuzes bij een uitvaart zoals: begraven, cremeren, besloten kring, formeel, informeel, het as behouden, iedereen heeft zijn of haar voorkeur. Bij uw uitvaart in Rotterdam laten we dat u natuurlijk zelf bepalen.

Bij een begrafenis kiest u ervoor om een graf te kopen. Deze kunt u meestal kopen voor zo’n 20 jaar. Kiest u voor een een crematie, dan zal de as van diegene opgevangen worden in een urn. De familie kan ervoor kiezen hoe het lichaam van de overledene in de oven gaat. De familie kan zelf kiezen wat er met het as gebeurd. Bij uw uitvaart in Rotterdam doen we alles natuurlijk in overleg. Wij kunnen u altijd goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn.

Afscheid in Rootterdam

Het afscheidsmoment bij een uitvaart in Rotterdam kan verschillen. Het kan in de aula van de begraafplaats/crematorium, bij diegene thuis, een kerk of restaurant. U kunt dit zelf bepalen of de nabestaande. Muziek kan bij een uitvaart in Rotterdam, bij een begrafenis of crematie, kan een heel persoonlijke sfeer geven. Dit kan voor de nabestaande als heel fijn worden beschouwen. U kunt kiezen voor een CD bij uw uitvaart in Rotterdam of live muziek door u gekozen. Ook kunt u ervoor kiezen om foto’s, geluidsfragmenten of video’s te laten zien, om de herinneringen aan de overledene te koesteren. Uitvaartverzorging Rotterdam regelt een prachtig afscheid voor de nabestaande zoals de overledene dit zou willen. Wij zullen u adviseren en steunen waar mogelijk. Natuurlijk alleen als u dat wilt. Wij zorgen voor een goede uitvaart in Rotterdam.

Wat kunt u van ons verwachten?

Eerlijk, transparant, en dienstverlenend.
* Een uitvaartverzorger die het vanzelfsprekend vindt om iedere dag even langs te komen wanneer dit op prijs wordt gesteld.
* Een uitvaartverzorger die niet uitgaat van wat gebruikelijk is, maar uitgaat van de wensen en ideeën van de nabestaanden.
* Een uitvaartverzorger die u kan helpen en u op ideeën kan brengen om er een echt persoonlijke uitvaart van te maken.
* Geen driedelig zwart pak en hoge hoed, als u dit niet wenst.
* En het belangrijkste: een uitvaartverzorger als een gewoon mens, die samen met u rond de koffietafel de uitvaart wil bespreken.

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Over Calla Uitvaart

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”. Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en via Calla Uitvaartzorg begeleid en ondersteun ik u waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart..

De afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel, afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wilt.

Drukwerk

Calla Uitvaart richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen produceren. Wij gebruiken onze ruime ervaring bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.