Zorgzame en betrokken begeleiding

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”

We krijgen er allemaal mee te maken: het overlijden van onze naasten. Als dat moment is aangebroken sta ik u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en ik ben van mening dat mensen bij het regelen van een uitvaart in bijvoorbeeld Spijkenisse van tevoren moeten weten waar zij aan toe zijn. Calla Uitvaartzorg staat voor oprechtheid en transparantie. Daarnaast zijn wij gericht op kwaliteit en werken wij voor de uitvaart in Spijkenisse met van te voren afgesproken prijzen.

Als u de uitvaart in Spijkenisse moet gaan regelen, zijn er bepaalde keuzes die gemaakt moeten worden. Kiest u bijvoorbeeld voor begraven of cremeren, wat voor toespraak wenst u en hoe ziet de de afscheidsplechtigheid eruit? Zo spelen vaak familietradities of geloof een rol en kan een uitvaart in Spijkenisse bepaald worden door emotionele of levensbeschouwelijke overtuigingen.

Wilt u een uitvaart regelen in Spijkenisse, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bij begraven van de overledene wordt deze op een begraafplaats aan de aarde toevertrouwd. Een graf kan worden gekocht voor 20 jaar, waarna ook andere mogelijkheden worden geboden. Ook kan er gekozen worden voor een crematie in Spijkenisse, dit gebeurt meestal direct na de uitvaartplechtigheid. Na een crematie wordt de as opgevangen en in een urn bewaard. Na 30 dagen wordt deze overhandigd aan de familie.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaart in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op. Wij van Calla Uitvaartzorg staan u graag bij in het regelen van een uitvaart in Spijkenisse.

Wat kunt u van ons verwachten voor een uitvaart in Spijkenisse?

Eerlijk, transparant, en dienstverlenend.
* Een uitvaartverzorger die het vanzelfsprekend vindt om iedere dag even langs te komen wanneer dit op prijs wordt gesteld.
* Een uitvaartverzorger die niet uitgaat van wat gebruikelijk is, maar uitgaat van de wensen en ideeën van de nabestaanden.
* Een uitvaartverzorger die u kan helpen en u op ideeën kan brengen om er een echt persoonlijke uitvaart van te maken.
* Geen driedelig zwart pak en hoge hoed, als u dit niet wenst.
* En het belangrijkste: een uitvaartverzorger als een gewoon mens, die samen met u rond de koffietafel de uitvaart wil bespreken.

Uitvaartverzorging Spijkenisse

Ieder mens is uniek. Leven doe je op je eigen manier, dus afscheid nemen ook. Calla Uitvaartzorg biedt u de ruimte om afscheid te nemen op uw eigen manier.

Calla Uitvaartzorg richt zich op geheel Spijkenisse, Spijkenisse, Barendrecht, Goeree-Overflakkee, De Hoeksche Waard, Schouwen- Duivenland, Voorne-Putten en Hellevoetsluis eo. Alles is in principe mogelijk. Sommige mensen hebben al een lijstje met persoonlijke wensen klaarliggen maar ook als u dit niet heeft kunt u op de kennis van Calla Uitvaartzorg vertrouwen, om samen met u, uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Wij van Calla Uitvaartzorg Spijkenisse zullen u begeleiden en ondersteunen waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart.

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Over Calla Uitvaart

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”. Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en via Calla Uitvaartzorg begeleid en ondersteun ik u waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart..

De afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel, afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wilt.

Drukwerk

Calla Uitvaart richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen produceren. Wij gebruiken onze ruime ervaring bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.