De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Iedereen zal dit anders beleven. U kunt kiezen tussen een afscheid die formeel of informeel is. Het kan plaatsvinden op de begraafplaats of in een crematorium of bijvoorbeeld in een restaurant , een kerk, of thuis. Afhankelijk van wat de nabestaande of de overledene graag wilt. Het laatste vaarwel is voor ons erg belangrijk, Daarom zorgen wij ervoor dat elke uitvaart een persoonlijk karakter krijgt. Het is belangrijk dat u na het overlijden van uw dierbare contact opneemt met de huisarts en de uitvaartzorg. Bij Calla Uitvaarzorg staan wij dag en nacht 7 dagen in de week beschikbaar voor u. Wij zijn altijd bereikbaar op ons telefoonnummer 06 450 68658. Wij regelen uitvaartverzorging op maat bij Calla uitvaartzorg en daarom willen wij u zoveel mogelijk informeren zodat u zoveel mogelijk inzicht kan krijgen in wat er allemaal kan en mogelijk is.

Ieder mens leeft op zijn of haar eigen manier. Daarom hebben wij als onderneming ervoor gekozen om eerlijkheid en transparantie als een prioriteit aan te bieden , Wij richten ons op kwaliteit en spreken van tevoren een prijs met u af. 

Begraven of Cremeren? Uitvaartverzorging Op Maat Bij Calla 

Het cremeren of begraven van uw dierbare is geen makkelijke beslissing en wordt vaak bepaald door emotionele overwegingen en familietradities. 

Cremeren 

De crematie speelt een grote rol bij het verwerken van het verlies van uw dierbare. het lichaam gaat ongeveer een anderhalf uur in de crematie oven. Het as wordt daarna bewaard in een urn en wordt na 30 dagen overgeleverd aan de nabestaanden van de overledene. 

Begraven

Bij het begraven van uw dierbare wordt er een kist met het lichaam in de aarde geplaatst. Een begraafplek kan gehuurd worden voor een periode van ongeveer 20 jaar. Bij veel begraafplaatsen kan je al vroeg een plek reserveren. 

Uitvaartverzorging Op Maat Bij Calla

Zoekt u een uitvaartdienst die niet uitgaat van wat normaal is, maar uitgaat naar de wensen en ideeën van de overledene en zijn of haar nabestaanden? Dan staan wij u graag bij. 

 Zoekt u een uitvaartverzorger of heeft u vragen?

 0187 66 33 55 (Goeree Overflakkee)

 0181 700 209 (Spijkenisse)

 010 3070937 (Rotterdam)

 078 7830010 (Dordrecht)

 06 450 686 58 (Mobiel)

 info@callauitvaartzorg.nl