Zorgzame en betrokken begeleiding

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”

Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Calla Uitvaartzorg is opgericht door Rowdy Dettingmeijer, samen met zijn vrouw Wilma Dettingmeijer. Calla Uitvaartzorg Rotterdam is van mening dat mensen bij een uitvaart vooraf moeten weten waar ze aan toe zijn. Onze onderneming staat voor oprechtheid en transparantie, met de focus op kwaliteit. Daarnaast werken wij enkel met vooraf afgesproken prijzen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wat kunt u van ons verwachten?

Eerlijk, transparant, en dienstverlenend.
* Een uitvaartverzorger die het vanzelfsprekend vindt om iedere dag even langs te komen wanneer dit op prijs wordt gesteld.
* Een uitvaartverzorger die niet uitgaat van wat gebruikelijk is, maar uitgaat van de wensen en ideeën van de nabestaanden.
* Een uitvaartverzorger die u kan helpen en u op ideeën kan brengen om er een echt persoonlijke uitvaart van te maken.
* Geen driedelig zwart pak en hoge hoed, als u dit niet wenst.
* En het belangrijkste: een uitvaartverzorger als een gewoon mens, die samen met u rond de koffietafel de uitvaart wil bespreken.

Uitvaartverzorging Rotterdam

Ieder mens is uniek. Leven doe je op je eigen manier, dus afscheid nemen ook. Calla Uitvaartzorg biedt u de ruimte om afscheid te nemen op uw eigen manier.

Calla Uitvaartzorg richt zich op geheel Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht, Goeree-Overflakkee, De Hoeksche Waard, Schouwen- Duivenland, Voorne-Putten en Hellevoetsluis eo. Alles is in principe mogelijk. Sommige mensen hebben al een lijstje met persoonlijke wensen klaarliggen maar ook als u dit niet heeft kunt u op de kennis van Calla Uitvaartzorg vertrouwen, om samen met u, uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Wij van Calla Uitvaartzorg Rotterdam zullen u begeleiden en ondersteunen waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart.

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Over Calla Uitvaart

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”. Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en via Calla Uitvaartzorg begeleid en ondersteun ik u waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart..

De afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel, afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wilt.

Drukwerk

Calla Uitvaart richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen produceren. Wij gebruiken onze ruime ervaring bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.