24 uur per dag, 7 dagen per week

Stap 1: Bel uw (huis)arts

Ten eerste belt u de huisarts of de eventueel dienstdoende arts van het tehuis. Het maakt niet uit op welk tijdstip. De arts komt dan zo snel mogelijk om de dood ter plekke te constateren en de overlijdenspapieren af te geven. Deze overlijdenspapieren heeft de uitvaartverzorger later voor de aangifte van overlijden bij de gemeente nodig. Na de uitvaart ontvangt u de officiële overlijdensakte van de uitvaartverzorger.

Stap 2: Calla Uitvaartzorg bellen

Vervolgens belt u ons op telefoonnummer 06 450 68658 . Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Samen maken wij dan volgens uw wensen een afspraak op de tijd en locatie naar uw keuze om alle wensen voor de uitvaart op gemak met u te bespreken en de uitvaart vervolgens in werking te zetten.

In de tussentijd

Als u ons gebeld heeft, komen wij op het tijdstipt dat u het beste uitkomt. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar 7 dagen in de week. U kunt vast de volgende zaken klaar leggen.
* Kleding voor de overledene
* Trouwboekje/paspoort
* Vastgelegde uitvaartwensen (indien aanwezig)
* Uitvaartpolis(sen)
* Adressenlijst voor het versturen rouwkaarten

Luisterend naar uw verhaal zorgt Calla Uitvaartzorg voor een persoonlijke begeleiding.

Over Calla Uitvaart

“Er komt een moment dat je afscheid moet nemen”. Als dat moment is aangebroken staan wij u graag bij. Mijn naam is Wilma Dettingmeijer en via Calla Uitvaartzorg begeleid en ondersteun ik u waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart..

De afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid is de afsluiting van een leven. Er kan gekozen worden voor een afscheid in besloten kring; het kan formeel of informeel, afhankelijk van wat de overledene of u als nabestaande graag wilt.

Drukwerk

Calla Uitvaart richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om snel te kunnen produceren. Wij gebruiken onze ruime ervaring bij het uitzoeken en samenstellen van het rouwdrukwerk.