Bij Calla Uitvaartzorg zorgen wij voor een persoonlijk, warm afscheid dat op maat gemaakt voor uw dierbare. Zoekt u een uitvaartverzorger? Wij zijn van mening dat mensen van te voren moeten weten waar ze aan toe zijn. Daarom hebben wij als onderneming gekozen voor eerlijkheid en transparantie, wij richten ons op kwaliteit en spreken van tevoren een prijs af. Op onze website willen wij u zoveel mogelijk informeren zodat u inzicht kan krijgen in wat er allemaal kan en mogelijk is. in onze ogen is ieder mens uniek. Leven doet ieder op zijn eigen manier, dus afscheid nemen ook. Calla Uitvaartzorg biedt u alle ruimte om afscheid te nemen. 

Begraven of Cremeren?

De keuze voor begraven of het cremeren van uw dierbare wordt meestal bepaald door levensbeschouwelijke of emotionele overwegingen. Ook spelen familietradities hierbij een grote rol. Het is dan ook een persoonlijke keuze.

Begraven

Bij begraven wordt uw dierbare toevertrouwd aan de aarde. Een graf kan voor een periode van 20 jaar gekocht worden. Daarnaast worden er door begraafplaatsen ook andere opties aangeboden. De laatste jaren worden er op begraafplaatsen steeds meer stille hofjes aangelegd, waar iedereen in alle rust kan nadenken. Veel begraafplaatsen bieden de mogelijkheid om een graf al vroeg reserveren. 

Cremeren

De crematie gebeurt vaak direct na de uitvaartplechtigheid en de familie mag erbij aanwezig zijn als de kist in de oven wordt geplaatst. Dit speelt vaak een grote rol bij het verwerken van het verlies. het lichaam met de kist gaat ongeveer 1,5 uur in de oven. De as wordt daarna opgevangen en in een urn bewaard. De urn met het as wordt na 30 dagen overhandigd aan de familie.

Zoekt u een uitvaartdienst die niet uitgaat van wat normaal is, maar uitgaat naar de wensen en ideeën van de overledene en zijn of haar nabestaanden? Dan staan wij u graag bij. 

Zoekt u een uitvaartverzorger of heeft u vragen?

 0187 66 33 55 (Goeree Overflakkee)
 0181 700 209 (Spijkenisse)
 010 3070937 (Rotterdam)
 078 7830010 (Dordrecht)
 06 450 686 58 (Mobiel)

 info@callauitvaartzorg.nl