Skip to main content

Uitvaart in Dordrecht: een crematie of begrafenis

Een uitvaart regelen in Dordrecht: een crematie of een begrafenis

Een afscheidsceremonie vormt een eerbetoon aan iemand die is overleden, met als doel een passende sfeer te creëren die aansluit bij de laatste herinneringen aan de overledene. Wanneer u een uitvaart in Dordrecht organiseert voor uw dierbare, zoekt u een begrafenisondernemer die u de benodigde tijd en aandacht schenkt, zoals u en uw naasten verdienen. Bij een crematie of begrafenis in Dordrecht zorg ik, Wilma van Calla Uitvaartzorg, ervoor dat ondanks het verdriet de uitvaart een mooie herinnering achterlaat.

Ik luister naar de wensen van de nabestaanden, en gezamenlijk geven we vorm aan de uitvaart in Dordrecht. Stap voor stap werken we toe naar de dag van het afscheid: ik sta naast u, bied ondersteuning en begeleiding. Bij het regelen van een uitvaart gaat het niet om wat traditioneel is, maar om wat past bij de overledene. Op die manier kunt u tijdens de begrafenis of crematie op een manier afscheid nemen die goed aanvoelt. Samen zorgen we voor een mooie en betekenisvolle uitvaart voor de overledene in Dordrecht.

Over onsOfferte aanvragen

Waarom Calla Uitvaartzorg

Kleinschalig & bekend in de regio

Persoonlijk & betrokken

Betrouwbaar & oprecht

Één aanspreekpunt & één contactpersoon

Uitvaart Dordrecht- Crematie Dordrecht- Begrafenis Dordrecht - Budget uitvaart Dordrecht– Calla Uitvaartzorg
Uitvaart Dordrecht- Crematie Dordrecht- Begrafenis Dordrecht - Budget uitvaart Dordrecht– Calla Uitvaartzorg

Mogelijkheden voor budget uitvaart in Dordrecht

Iedereen verdient een mooi afscheid. Ik ben beschikbaar om u en uw familie te begeleiden bij het organiseren van een warme en persoonlijke uitvaart in Dordrecht. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, afgestemd op diverse wensen en budgetten. Uitvaartondernemer Calla Uitvaartzorg heeft verschillende pakketten samengesteld om aan deze uiteenlopende behoeften tegemoet te komen. Lelietjes-van-dalen is speciaal ontwikkeld als een budgetoptie voor een uitvaart in Dordrecht. In geval van overlijden kunt u ons direct bellen, waarna wij zo snel mogelijk de overledene zullen ophalen. De benodigde informatie bespreken we telefonisch met u. In dit budgetpakket verzorgen wij de overledene, die in een eenvoudige maar nette kist wordt geplaatst en gekoeld tot aan de dag van de crematie, die plaatsvindt zonder de aanwezigheid van nabestaanden. Calla Uitvaartzorg regelt de aangifte bij de gemeente en verzorgt alle benodigde documenten.

Daarnaast bieden wij diverse andere pakketten aan voor crematies of begrafenissen in Dordrecht. Zo is Lelie bijvoorbeeld uitgebreider dan het budgetpakket, en met pakket Calla worden nabestaanden volledig ontzorgd. Bij Waterlelie wordt de overledene thuis opgebaard, wat door sommigen als waardevol en mooi wordt ervaren, aangezien het afscheid nemen plaatsvindt in de vertrouwde omgeving. Een alternatieve optie is Calla Klein en Intiem, waarbij een klein gezelschap in een bescheiden en huiselijke setting afscheid kan nemen.

Uitvaartverzorging in Dordrecht: over Calla Uitvaartzorg

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone. Samen met mijn echtgenoot Rowdy vorm ik een team binnen Calla Uitvaartzorg. Als moeder van twee volwassen zonen ben ik een betrokken persoon die zich altijd inzet voor het welzijn van anderen. Eerlijkheid en oprechtheid zijn principes die ik hoog in het vaandel draag. Mijn roeping in de uitvaartzorg ontstond op jonge leeftijd en na het succesvol afronden van mijn beroepsopleiding tot Uitvaartverzorger, ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan om Calla Uitvaartzorg in onder andere Dordrecht op te richten. Het is mijn passie om u en uw familie te ondersteunen bij het organiseren van een mooie en persoonlijke uitvaart. Diverse opties zijn beschikbaar en kunnen worden afgestemd op elke wens en budget.

  • 12 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Complete uitvaart va. €1575,-
Over onsOfferte aanvragen
Uw persoonlijke uitvaartverzorger

Wilma Dettingmeijer-Vroone

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone, ik ben getrouwd met Rowdy en moeder van 2 volwassen zonen, Rowdy en ik weken samen binnen Calla Uitvaartzorg. Ik ben een gevoelsmens, wil altijd het beste voor een ander, ik ben eerlijk en oprecht.

Als sinds ik jong was wist ik dat ik in de Uitvaartzorg wilde werken, na een succesvol afgeronde beroepsopleiding Uitvaartverzorger ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan en heb Calla Uitvaartzorg opgericht.

Graag wil ik jullie en jullie familie helpen om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren, voor elk wens en elk budget is er een wel een mogelijkheid.

Een kijkje in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
74 berichten.
Ronald Bouman Ronald Bouman uit Rijswijk schreef op 2 mei 2024 om 12:10
Beste Wilma en Rowdy, Ik wil jullie graag nogmaals hartelijk bedanken voor het perfect verzorgen en begeleiden van de uitvaart van mijn lieve vader. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking erg prettig. Het is mooi om te zien hoe jullie ons met veel betrokkenheid, zorgzaamheid, flexibiliteit en professionaliteit in deze fase hebben bijgestaan. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Ronald
Sjaak en Martin Kleijnjan Sjaak en Martin Kleijnjan uit Hoogvliet-Rt. schreef op 28 maart 2024 om 15:47
Beste Wilma, Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de mooie en stijlvolle uitvaart verzorging van mijn lieve vrouw en moeder. Het heeft ons en onze gasten diep ontroerd. Ook willen we jullie bedanken voor de mooie dankbetuiging die jullie verzorgd hebben.
Rene en Paula Rene en Paula uit Hellevoetsluis schreef op 23 november 2023 om 12:08
Goedemorgen Wilma, Paula en ik willen je via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie uitvaart van onze vader en schoonvader. Het contact was goed en de presentatie was erg mooi. Mvg Rene en Paula

Waar zorgen zorgeloos verlopen

Kleinschalig & bekend in de regioPersoonlijk & BetrokkenBetrouwbaar & OprechtÉén aanspreekpunt & Één contactpersoon

Chat openen
1
Welkom bij Calla Uitvaartzorg. Stuur bij vragen of gerust een berichtje via WhatsApp.