Schrijf een nieuwe recensie voor Calla Uitvaartzorg

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
Wij slaan uw IP-adres op voor veiligheidsredenen 3.237.94.109.
Het is mogelijk dat uw bericht pas online komt te staan nadat deze is goedgekeurd
Wij behouden ons het recht recensies aan te passen of te verwijderen
52 berichten.
Ronald Valkhoff Ronald Valkhoff uit Sint-Maartensdijk schreef op 23 maart 2020 om 13:03:
Lieve Wilma, Het is nu de derde keer binnen 1jaar dat jij/jullie een uitvaart voor ons verzorgd. De manier waarop jij ons ontzorgd, waarop jullie alles behandelen met zoveel respect en openheid is voor ons hartverwarmend. We zijn jou en je man heel erg dankbaar! Dank jullie! Warme groet van Ronald Valkhoff
Robert en Jeannette Robert en Jeannette uit Hellevoetsluis schreef op 4 maart 2020 om 12:04:
Beste Wilma, In 2018 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van mijn moeder. Als familie kunnen wij terugkijken op een heel mooi en warm afscheid. Wilma heeft daar een hele belangrijke bijdrage aan geleverd.Professioneel en altijd bereikbaar, vooral het geduld en respect van Wilma. In 2020 hebben wij afscheid moeten nemen van onze oma, en natuurlijk dachten we gelijk aan Wilma. Wilma heeft ervoor gezorgd dat het is geworden zoals wij het voor ogen hadden. We kunnen terug kijken op een warm en liefdevol afscheid. Robert en Jeannette
Janny en Jolanda Bos Janny en Jolanda Bos uit Hoogvliet schreef op 22 februari 2020 om 10:47:
Beste Wilma Wij willen je bedanken voor de perfect geregelde crematie van onze vader. Een dikke pluim en zullen je zeker aanbevelen.
Willem Tijl Willem Tijl uit Heinenoord schreef op 14 februari 2020 om 17:06:
Uitstekend en gevoelvol de begrafenis van onze moeder geregeld. Perfect rekening gehouden met haar laatste wensen en daarbij zeer nuttige tips gegeven. Was dus een uitstekende keus voor deze altijd droevige gebeurtenis. Namens de familie onze dank W. Tijl
Leo Konijnendijk Leo Konijnendijk uit Spijkenisse schreef op 20 oktober 2019 om 20:29:
Wilma, bijzonder bedankt voor alle zorg die wij hebben mogen ontvangen tijdens, maar ook voor de uitvaart van mijn lieve vrouw en onze mama op woensdag 25 september 2019. Mijn vrouw heeft met jouw (Wilma) alles op haar eigen verzoek vooraf kunnen regelen zoals zij het zelf heeft gewild, hoe e.e.a. moest gebeuren. Jij heeft alles op haar verzoek op een mooie manier kunnen waarmaken. Alles is echt geheel rustig en heel mooi verlopen. Ook de locatie "De Ommering" verdient bij deze een compliment te krijgen van ons. Via dit schrijven wil ik ook namens mijn kinderen jouw (Wilma) bedanken voor de super goede zorg, voor de super mooie uitvaart van mijn lieve vrouw en onze mama. Ik zal zker iedereen aanraden voor Calla uitvaartzorg te kiezen. Hartelijke groet Leo Konijnendijk
Sylvia en Rogier Bloot Sylvia en Rogier Bloot uit Rotterdam schreef op 16 oktober 2019 om 15:37:
Hallo Wilma bedankt voor alle goede zorg die hebben mogen ontvangen tijdens de crematie van onze vader en opa op 17 september 2019. Onze vader en opa had de wens uitgesproken zoals hij het wilde en samen met jouw hebben we dit kunnen waarmaken alles is rustig en mooi goed verlopen. Onze moeder en oma is ook op haar wens zo verzorgd. Nu 2 jaar en een week na elkaar zijn ze weer samen. Nogmaals hartelijk dank voor je goede zorg en rustige benadering en de gelegenheid om de wensen van onze ouders te doen. Wij raden jouw zeker aan als begrafenis onderneemster. Ga zo door groetjes namens Rogier Dennis Sherilyn en Sylvia.
Janet Verhoogh Janet Verhoogh uit Numansdorp schreef op 5 september 2019 om 12:48:
Beste Wilma, ik ben heel blij dat ik jou heb ingeschakeld voor de uitvaart van mijn man. Het was allemaal heel goed geregeld en ik ben je zeer dankbaar. Ook in het crematorium Hoeksche Waard was alles heel goed geregeld en ik vond het heel fijn om van de 24 uurs kamer gebruik te kunnen maken. Het contact met jou verliep op een prettige manier en het voelde heel vertrouwd. Bedankt!
Walter Goldbach Walter Goldbach uit Rockanje schreef op 24 augustus 2019 om 18:08:
Wilma , langs deze weg wil ik ook namens mijn kinderen jou bedanken voor de goede zorg ,voor de uitvaart van mijn vrouw . Je hebt het heel goed gedaan en ook de koffie tafel was goed en ik wil zeggen ga zo door ,mocht het zo zijn dat mensen zoeken naar een goede uitvaartzorg ,dan zal ik het niet laten om jou bedrijf Calla Uitvaartzorg ,aan te bevelen.
Fam Gaastra Fam Gaastra uit Spijkenisse schreef op 25 juli 2019 om 16:16:
Beste Wilma, we hebben dit jaar “ helaas” al 3x gebruik van jou moeten maken. Maar we willen toch nog even laten weten dat we echt super blij zijn geweest met jou begeleiding. De prijzen zijn eerlijk en elke keer klopte je begroting ondanks dat we hopen je voorlopig niet meer nodig te hebben, willen we bedanken voor alles wat je voor ons gezin hebt betekend, ik zal zeker je naam laten vallen als mensen op zoek zijn naar een lieve, aardige, eerlijke en betrouwbare uitvaartverzorger.
E. Waasdorp E. Waasdorp uit Hellevoetsluis schreef op 26 april 2019 om 13:58:
Beste Wilma, Bij het overlijden van onze moeder, schoonmoeder heb je ons goed bij gestaan. Je begrijpt onze wensen snel. Je geeft ook waardevolle suggesties. De familiekamer is heel sfeervol. De verzorging door jou en het crematorium Hoeckse Waard is heel prettig en professioneel verlopen. Hiervoor willen we je hartelijk bedanken. Eric en Astrid Waasdorp
Henjo Schouten Henjo Schouten schreef op 31 december 2018 om 13:24:
Beste Wilma, ik wil je namens mijn vrouw, broer en zus hartelijke danken voor het afscheid van onze vader. Alles was heel goed verzorgd. Je hebt ons alles uit handen genomen zodat wij rustig afscheid konden nemen. Ik zal je van harte aanbevelen bij anderen. Dank en groetjes Henjo Schouten.
Veronique Veronique schreef op 29 december 2018 om 21:12:
Calla uitvaartzorg hebben wij benadert na het overlijden van mijn moeder. Wij waren geheel onbekend met hun maar wat een aanrader is Wilma. Zij hebben al onze wensen heel netjes verzorgd. Alles was super geregeld en als we vragen hadden kregen we daar direct de antwoorden op. Eigenlijk kun je haar niet aanbevelen omdat je dit niemand wenst maar mocht je toch een naaste verliezen dan niet twijfelen en Calla Uitvaartzorg inschakelen voor een zorgeloos afscheid van je dierbare. Wilma nogmaals bedankt
Marian Marian schreef op 7 november 2018 om 12:48:
Beste Wilma, Langs deze weg wil ik je nog hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die je voor mijn tante Ali Muntz-Vos geregeld heb. Voor ons (en ook voor haar zelf), kwam het overlijden toch nog plotseling en het was voor ons even moeilijk om een uitvaart te regelen welke binnen haar budget viel en volgens haar wensen was. Ik denk dat we er met jouw hulp goed in geslaagd zijn. Het was een mooie intieme uitvaart, die haar eer aandeed. Mijn hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Marian Meijster
Martin en Karolina Martin en Karolina schreef op 29 oktober 2018 om 11:12:
Beste Wilma, Wij willen je bedanken voor de mooie uitvaart van mijn vader. De manier waarop je al onze wensen hebt verwerkt tot een prachtige plechtigheid heeft ons heel goed gedaan. Wij hebben de dagen er na nog vaak teruggeluisterd naar de dienst die je had opgenomen op een USB-stick. Alle extra kleine dingen hebben er voor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een hele emotionele, maar mooie dag. Ook voor onze kinderen was er ruimte en tijd om op deze dag aanwezig te zijn. Dank en als ik je nodig heb zal ik je zeker weer bellen. Wij raden je zeker bij anderen aan. Wilma nogmaals hartelijk bedankt.
B Petersen B Petersen schreef op 12 september 2018 om 15:59:
Beste Wilma, Alle lof voor de nette begrafenis van mijn vrouw. Geen gezeur over dure kisten en bloemen. Heel erg bedankt.
Roland en Rob Roland en Rob schreef op 12 juli 2018 om 11:46:
Beste Wilma, Wij willen jullie bedanken voor het mooie afscheid van mijn vaders vrouw, mijn moeder,schoonmoeder en oma. Alles was tot in de puntjes geregeld en de dienst was zeer mooi. Bedankt dat je het deel van mijn vader op je heb genomen om dit voor te lezen. Bedankt voor je mooie en lieve woorden tijdens de plechtigheid die je heb gesproken. En natuurlijk bedankt voor de goede communicatie van de zondag voor de crematie over de verandering om achter de kist aan te lopen langs een ere haag. Wel tot onze grote verbazing was dat we de kist zelf naar buiten mochten dragen. Mijn vader en ik waren hier wel door verrast maar tegelijkertijd ook mooi om dit te mogen doen. Dat de kist door mijn vader, mijzelf en alle kleinkinderen naar haar laatste rustplaats gedragen en begeleid mocht worden heeft ons goed gedaan. De locatie en het weer speelden een grote rol in dit geheel waardoor haar laatste reis nog mooier was dan gedacht. Ze hield heel veel van tuinen en kon er uren in vertoeven. Hierbij willen we u toch bedanken voor alle goede zorg die u voor ons heeft gedaan, maar ook zeker de grote zorg voor mijn moeder en de grote last voor ons om de crematie te regelen en alles wat erbij komt kijken. Nogmaals heel veel dank voor alle goede zorgen.
C.B de Man C.B de Man schreef op 24 april 2018 om 23:58:
C,B de Man schreef: 24-04-2018 , Beste Wilma, Jullie website sprak mij direkt aan, sympathiek en eerlijk.Wij zijn heel tevreden over de prettige begeleiding,die je ons gaf bij het overlijden van mijn man. 7 april jl. was het afscheid ,en is helemaal verlopen zoals we het ons hadden voorgesteld. Een groot compliment voor jou Wilma.Hartelijk dank hiervoor , Rina en Marjorie .
H.v.d.ent H.v.d.ent schreef op 23 april 2018 om 10:57:
Beste wilma, na dat mijn vrouw op 31-03-18 was overleden hebben u en ik contact met elkaar gehad, over de crematie ik heb aangegeven wat de laatste wensen van mijn vrouw waren, u bent daar zeer respect vol mee om gegaan alles tot in de puntjes geregeld. Namens de kinderen,en mij zelf heel veel dank.
Marianne Tenhotler Marianne Tenhotler schreef op 27 december 2017 om 13:24:
Beste Wilma, De betekenis van empathie maak jij volledig waar! Op 18 november is mijn moeder overleden, zoals jij alles geregeld en verzord hebt “geweldig” het heeft bijgedrage om het verlies van haar te verzachten. Een half woord is voor jou genoeg om precies aan te voelen hoe en wat we wilden, je hebt je belofte meer dan waar gemaakt. We kunnen terugkijken op een prachtige crematie, dank zij jou ideën verzorging en respect. Dank daar voor! Namens de hele familie.
H.H. Boer H.H. Boer schreef op 21 december 2017 om 22:01:
Lieve Wilma, onze eerste ontmoeting was op 9 november jl. Op deze dag hebben wij al onze persoonlijke wensen samen met mijn vrouw besproken en meteen vastgelegd. Het eerste contact voelde voor ons als vertrouwd. En mijn vrouw wist meteen dat wij met Calla Uitvaartzorg de juiste keuze hadden gemaakt. Het gaf ons een fijn gevoel om te weten dat alles besproken was. Helaas (voor ons) troffen wij elkaar precies een maand later (9 december 2017). En na ons eerste gesprek hebben wij alles samen met jou in werking gezet. Het afscheid zoals gewenst, is precies verlopen zoals besproken. En op het laatste moment, (wat wij vooraf niet met jou hadden besproken) was alles nog te regelen. Niets was jou teveel. Je stond echt voor ons klaar, vanaf het begin tot het eind. Zelfs op het moment dat postnl een fout maakte met de bezorging van de rouwkaarten, ook dit heb je tip top voor ons geregeld en ook hier weer alle zorgen voor ons uit handen genomen. Calla uitvaartzorg kunnen wij ook zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt voor al je hulp, de fijne gesprekken, de begeleiding, werkelijk alles! Wij kunnen terug kijken naar een heel mooi afscheid van mijn lieve vrouw, wat jij voor ons hebt mogelijk gemaakt. Persoonlijke begeleiding met Calla is uitstekend en zeer begripvol!