Schrijf een nieuwe recensie voor Calla Uitvaartzorg

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
Wij slaan uw IP-adres op voor veiligheidsredenen 18.210.22.132.
Het is mogelijk dat uw bericht pas online komt te staan nadat deze is goedgekeurd
Wij behouden ons het recht recensies aan te passen of te verwijderen
46 berichten.
Janet Verhoogh Janet Verhoogh uit Numansdorp schreef op 5 september 2019 om 12:48:
Beste Wilma, ik ben heel blij dat ik jou heb ingeschakeld voor de uitvaart van mijn man. Het was allemaal heel goed geregeld en ik ben je zeer dankbaar. Ook in het crematorium Hoeksche Waard was alles heel goed geregeld en ik vond het heel fijn om van de 24 uurs kamer gebruik te kunnen maken. Het contact met jou verliep op een prettige manier en het voelde heel vertrouwd. Bedankt!
Walter Goldbach Walter Goldbach uit Rockanje schreef op 24 augustus 2019 om 18:08:
Wilma , langs deze weg wil ik ook namens mijn kinderen jou bedanken voor de goede zorg ,voor de uitvaart van mijn vrouw . Je hebt het heel goed gedaan en ook de koffie tafel was goed en ik wil zeggen ga zo door ,mocht het zo zijn dat mensen zoeken naar een goede uitvaartzorg ,dan zal ik het niet laten om jou bedrijf Calla Uitvaartzorg ,aan te bevelen.
Fam Gaastra Fam Gaastra uit Spijkenisse schreef op 25 juli 2019 om 16:16:
Beste Wilma, we hebben dit jaar “ helaas” al 3x gebruik van jou moeten maken. Maar we willen toch nog even laten weten dat we echt super blij zijn geweest met jou begeleiding. De prijzen zijn eerlijk en elke keer klopte je begroting ondanks dat we hopen je voorlopig niet meer nodig te hebben, willen we bedanken voor alles wat je voor ons gezin hebt betekend, ik zal zeker je naam laten vallen als mensen op zoek zijn naar een lieve, aardige, eerlijke en betrouwbare uitvaartverzorger.
E. Waasdorp E. Waasdorp uit Hellevoetsluis schreef op 26 april 2019 om 13:58:
Beste Wilma, Bij het overlijden van onze moeder, schoonmoeder heb je ons goed bij gestaan. Je begrijpt onze wensen snel. Je geeft ook waardevolle suggesties. De familiekamer is heel sfeervol. De verzorging door jou en het crematorium Hoeckse Waard is heel prettig en professioneel verlopen. Hiervoor willen we je hartelijk bedanken. Eric en Astrid Waasdorp
Henjo Schouten Henjo Schouten schreef op 31 december 2018 om 13:24:
Beste Wilma, ik wil je namens mijn vrouw, broer en zus hartelijke danken voor het afscheid van onze vader. Alles was heel goed verzorgd. Je hebt ons alles uit handen genomen zodat wij rustig afscheid konden nemen. Ik zal je van harte aanbevelen bij anderen. Dank en groetjes Henjo Schouten.
Veronique Veronique schreef op 29 december 2018 om 21:12:
Calla uitvaartzorg hebben wij benadert na het overlijden van mijn moeder. Wij waren geheel onbekend met hun maar wat een aanrader is Wilma. Zij hebben al onze wensen heel netjes verzorgd. Alles was super geregeld en als we vragen hadden kregen we daar direct de antwoorden op. Eigenlijk kun je haar niet aanbevelen omdat je dit niemand wenst maar mocht je toch een naaste verliezen dan niet twijfelen en Calla Uitvaartzorg inschakelen voor een zorgeloos afscheid van je dierbare. Wilma nogmaals bedankt
Marian Marian schreef op 7 november 2018 om 12:48:
Beste Wilma, Langs deze weg wil ik je nog hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die je voor mijn tante Ali Muntz-Vos geregeld heb. Voor ons (en ook voor haar zelf), kwam het overlijden toch nog plotseling en het was voor ons even moeilijk om een uitvaart te regelen welke binnen haar budget viel en volgens haar wensen was. Ik denk dat we er met jouw hulp goed in geslaagd zijn. Het was een mooie intieme uitvaart, die haar eer aandeed. Mijn hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Marian Meijster
Martin en Karolina Martin en Karolina schreef op 29 oktober 2018 om 11:12:
Beste Wilma, Wij willen je bedanken voor de mooie uitvaart van mijn vader. De manier waarop je al onze wensen hebt verwerkt tot een prachtige plechtigheid heeft ons heel goed gedaan. Wij hebben de dagen er na nog vaak teruggeluisterd naar de dienst die je had opgenomen op een USB-stick. Alle extra kleine dingen hebben er voor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een hele emotionele, maar mooie dag. Ook voor onze kinderen was er ruimte en tijd om op deze dag aanwezig te zijn. Dank en als ik je nodig heb zal ik je zeker weer bellen. Wij raden je zeker bij anderen aan. Wilma nogmaals hartelijk bedankt.
B Petersen B Petersen schreef op 12 september 2018 om 15:59:
Beste Wilma, Alle lof voor de nette begrafenis van mijn vrouw. Geen gezeur over dure kisten en bloemen. Heel erg bedankt.
Roland en Rob Roland en Rob schreef op 12 juli 2018 om 11:46:
Beste Wilma, Wij willen jullie bedanken voor het mooie afscheid van mijn vaders vrouw, mijn moeder,schoonmoeder en oma. Alles was tot in de puntjes geregeld en de dienst was zeer mooi. Bedankt dat je het deel van mijn vader op je heb genomen om dit voor te lezen. Bedankt voor je mooie en lieve woorden tijdens de plechtigheid die je heb gesproken. En natuurlijk bedankt voor de goede communicatie van de zondag voor de crematie over de verandering om achter de kist aan te lopen langs een ere haag. Wel tot onze grote verbazing was dat we de kist zelf naar buiten mochten dragen. Mijn vader en ik waren hier wel door verrast maar tegelijkertijd ook mooi om dit te mogen doen. Dat de kist door mijn vader, mijzelf en alle kleinkinderen naar haar laatste rustplaats gedragen en begeleid mocht worden heeft ons goed gedaan. De locatie en het weer speelden een grote rol in dit geheel waardoor haar laatste reis nog mooier was dan gedacht. Ze hield heel veel van tuinen en kon er uren in vertoeven. Hierbij willen we u toch bedanken voor alle goede zorg die u voor ons heeft gedaan, maar ook zeker de grote zorg voor mijn moeder en de grote last voor ons om de crematie te regelen en alles wat erbij komt kijken. Nogmaals heel veel dank voor alle goede zorgen.
C.B de Man C.B de Man schreef op 24 april 2018 om 23:58:
C,B de Man schreef: 24-04-2018 , Beste Wilma, Jullie website sprak mij direkt aan, sympathiek en eerlijk.Wij zijn heel tevreden over de prettige begeleiding,die je ons gaf bij het overlijden van mijn man. 7 april jl. was het afscheid ,en is helemaal verlopen zoals we het ons hadden voorgesteld. Een groot compliment voor jou Wilma.Hartelijk dank hiervoor , Rina en Marjorie .
H.v.d.ent H.v.d.ent schreef op 23 april 2018 om 10:57:
Beste wilma, na dat mijn vrouw op 31-03-18 was overleden hebben u en ik contact met elkaar gehad, over de crematie ik heb aangegeven wat de laatste wensen van mijn vrouw waren, u bent daar zeer respect vol mee om gegaan alles tot in de puntjes geregeld. Namens de kinderen,en mij zelf heel veel dank.
Marianne Tenhotler Marianne Tenhotler schreef op 27 december 2017 om 13:24:
Beste Wilma, De betekenis van empathie maak jij volledig waar! Op 18 november is mijn moeder overleden, zoals jij alles geregeld en verzord hebt “geweldig” het heeft bijgedrage om het verlies van haar te verzachten. Een half woord is voor jou genoeg om precies aan te voelen hoe en wat we wilden, je hebt je belofte meer dan waar gemaakt. We kunnen terugkijken op een prachtige crematie, dank zij jou ideën verzorging en respect. Dank daar voor! Namens de hele familie.
H.H. Boer H.H. Boer schreef op 21 december 2017 om 22:01:
Lieve Wilma, onze eerste ontmoeting was op 9 november jl. Op deze dag hebben wij al onze persoonlijke wensen samen met mijn vrouw besproken en meteen vastgelegd. Het eerste contact voelde voor ons als vertrouwd. En mijn vrouw wist meteen dat wij met Calla Uitvaartzorg de juiste keuze hadden gemaakt. Het gaf ons een fijn gevoel om te weten dat alles besproken was. Helaas (voor ons) troffen wij elkaar precies een maand later (9 december 2017). En na ons eerste gesprek hebben wij alles samen met jou in werking gezet. Het afscheid zoals gewenst, is precies verlopen zoals besproken. En op het laatste moment, (wat wij vooraf niet met jou hadden besproken) was alles nog te regelen. Niets was jou teveel. Je stond echt voor ons klaar, vanaf het begin tot het eind. Zelfs op het moment dat postnl een fout maakte met de bezorging van de rouwkaarten, ook dit heb je tip top voor ons geregeld en ook hier weer alle zorgen voor ons uit handen genomen. Calla uitvaartzorg kunnen wij ook zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt voor al je hulp, de fijne gesprekken, de begeleiding, werkelijk alles! Wij kunnen terug kijken naar een heel mooi afscheid van mijn lieve vrouw, wat jij voor ons hebt mogelijk gemaakt. Persoonlijke begeleiding met Calla is uitstekend en zeer begripvol!
marnix marnix schreef op 1 november 2017 om 13:51:
Hi Wilma, Namens de familie wil ik je via deze weg enorm bedanken voor de fantastische ondersteuning die je ons deze week hebt gegeven op professionele en gepaste wijze. Het vinden van de juiste balans tussen ruimte geven voor het rouwen en werken naar resultaat wist jij perfect aan te voelen. We hebben ons dan ook vanaf het eerste bezoek tot en met de dienst vertrouwd met je gevoeld. We hebben dat zeer op prijs gesteld. Dank en hopelijk niet tot ziens .......althans niet te snel, Marnix
Sylvia B Sylvia B schreef op 17 september 2017 om 18:44:
Na een heftige 3 weken hebben wij afscheid moeten nemen van de vrouw van mijn vader en de oma van mijn kinderen onze moeder. Zoals onze moeder het wilde heeft Wilma het samen met ons tot stand gebracht .Erg professioneel en rustig dit hielp bij onze verwerking geen opdringerige dingen maar rust. Wij willen Wilma hiervoor bedanken en raden haar zeker aan bij anderen. Wilma nogmaals hartelijk bedankt. .
Kim Wolf Kim Wolf schreef op 17 augustus 2017 om 15:46:
Op 21 juni 2017 is onze zoon bij de geboorte overleden. Wat een fijne kraamtijd moest zijn werd een tijd waarin we de uitvaart voor onze zoon moesten regelen. Omdat dit het laatste is wat je kunt doen voor je kind moest dit perfect zijn. Wilma heeft ons tijdens deze vreselijk moeilijke tijd heen geholpen en heeft er samen met ons voor gezorgd dat het een waardig en mooi afscheid werd. Zij heeft ontzorgd waar mogelijk en was altijd bereikbaar. Ze heeft met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Wilma was zeer betrokken en voelde als familie. Ik zou iedereen Calla uitvaartzorg aanraden.
Paul Stolk Paul Stolk schreef op 24 juli 2017 om 10:56:
Crematie van mijn vader op 18 juli 2017 vlot en sfeervol verlopen. Alles netjes geregeld en goed begeleid. Dank je wel,Wilma.
Simone Tor-van den Berg Simone Tor-van den Berg schreef op 21 juni 2017 om 14:41:
In moeilijke tijden van vele emotie's, in dit geval overlijden, is een goede professionele ruggesteun en begrip maar ook vertrouwen van groots belang. Wij hebben dit ervaren bij de organisatie van Wilma. Zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen en altijd een luisterend oor, geen verkoop aandringende praatjes, maar meedenkend, integer en begripvol regelen van de zaken waar je als familie helemaal niet mee bezig moet zijn. Dat was voor ons een hele geruststelling zodat wij met ons verlies in alle rust om konden gaan. Bedankt Wilma namens de hele familie........je was als een vriendin.
Monique Noordzij Monique Noordzij schreef op 12 juni 2017 om 14:40:
Keiharde waarheid, je moet ineens een uitvaart regelen. Niet van je opa of oma of van één van je ouders (ook niet “ leuk” ), maar van mijn liefste man, de allerliefste vader van onze 2 prachtige zonen. Veel te jong, veel te snel. Maar ja het moet. Je kan het nooit meer overdoen, een afscheid/ plechtigheid. Ik ben ontzettend blij dat ik meteen Calla heb gebeld. Toeval? Nee, ik denk het niet. De website sprak me aan. Vriendelijk, persoonlijk, eerlijk en duidelijk. Het bleek al snel dat ik de juiste keuze had gemaakt. Wilma Vroone is meteen op maandag 8 mei voor een gesprek langs gekomen. Zij was eerlijk te zeggen dat zij (samen met haar man) nog niet eerder zo’n “ groots” afscheid had meegemaakt. Groots ook in de zin van het aantal mensen. Voor mij persoonlijk ook groots als het gaat om de steun en liefde die ik, mijn kinderen en mijn familie heb mogen ervaren. Uiteindelijk zijn er zo’n 400 belangstellenden (familie, vrienden, collega’s, klanten, relaties) in het Carlton Oasis geweest. Ik heb ervaren dat Wilma met ons meeleeft en ook in ons belang heeft gehandeld (onderhandeld ;-). Zij heeft volop ruimte gelaten voor onze persoonlijke wensen, maar zeker ook met ons mee gedacht en goede ideeën aangedragen. Niets was haar te veel. Ik kon altijd bellen of mailen. Ze reageerde heel snel en zorgde waar nodig voor oplossingen. Calla, bedankt.