Skip to main content

Uitvaart in Goeree-Overflakkee: een crematie of begrafenis

Een uitvaart regelen in Goeree-Overflakkee: een crematie of een begrafenis

Een afscheidsceremonie dient als eerbetoon aan een persoon die is overleden, met als doel een gepaste sfeer te creëren die aansluit bij de laatste herinneringen aan de overledene. Als u een uitvaart op Goeree-Overflakkee organiseert voor uw dierbare, bent u op zoek naar een begrafenisondernemer die u de nodige tijd en aandacht schenkt, zoals u en uw naasten verdienen. Bij een crematie of begrafenis op Goeree-Overflakkee zorg ik, Wilma van Calla Uitvaartzorg, ervoor dat ondanks het verdriet de uitvaart een mooie herinnering achterlaat.

Ik luister naar de wensen van de nabestaanden, en samen geven we vorm aan de uitvaart op Goeree-Overflakkee. Stap voor stap werken we toe naar de dag van het afscheid: ik sta naast u, bied ondersteuning en begeleiding. Bij het regelen van een uitvaart gaat het niet om wat traditioneel is, maar om wat past bij de overledene. Op die manier kunt u tijdens de begrafenis of crematie op een manier afscheid nemen die goed aanvoelt. Samen zorgen we voor een mooie en betekenisvolle uitvaart voor de overledene op Goeree-Overflakkee.

Over onsOfferte aanvragen

Waarom Calla Uitvaartzorg

Kleinschalig & bekend in de regio

Persoonlijk & Betrokken

Betrouwbaar & Oprecht

Één aanspreekpunt & Één contactpersoon

Uitvaart-Goeree-Overflakkee -Crematie-Goeree-Overflakkee -Begrafenis-Goeree-Overflakkee -Budget-uitvaart-Goeree-Overflakkee –-Calla-Uitvaartzorg
Uitvaart-Goeree-Overflakkee -Crematie-Goeree-Overflakkee -Begrafenis-Goeree-Overflakkee -Budget-uitvaart-Goeree-Overflakkee –-Calla-Uitvaartzorg

Mogelijkheden voor budget uitvaart in Goeree-Overflakkee

Iedereen verdient een mooi afscheid. Ik sta klaar om u en uw familie te begeleiden bij het regelen van een warme en persoonlijke uitvaart op Goeree-Overflakkee. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, afgestemd op verschillende wensen en budgetten. Uitvaartondernemer Calla Uitvaartzorg heeft diverse pakketten samengesteld om aan deze uiteenlopende behoeften te voldoen. Calla 1 is specifiek ontworpen als een budgetoptie voor een uitvaart op Goeree-Overflakkee. In geval van overlijden kunt u ons direct contacteren, waarna wij zo spoedig mogelijk de overledene zullen ophalen. We bespreken de benodigde informatie telefonisch met u. In dit budgetpakket verzorgen wij de overledene, die in een eenvoudige maar nette kist wordt geplaatst en gekoeld tot aan de dag van de crematie, die zonder de aanwezigheid van nabestaanden plaatsvindt. Calla Uitvaartzorg regelt de aangifte bij de gemeente en verzorgt alle benodigde documenten.

Daarnaast bieden wij verschillende andere pakketten aan voor crematies of begrafenissen op Goeree-Overflakkee. Zo is Calla 2 bijvoorbeeld uitgebreider dan het budgetpakket, en met pakket 3 worden nabestaanden volledig ontzorgd. Bij Calla 4 wordt de overledene thuis opgebaard, wat door sommigen als waardevol en mooi wordt ervaren, aangezien het afscheid plaatsvindt in de vertrouwde omgeving. Een alternatieve optie is Calla Klein en Intiem, waarbij een klein gezelschap in een bescheiden en huiselijke setting afscheid kan nemen.

Uitvaartverzorging in Goeree-Overflakkee: over Calla Uitvaartzorg

Ik ben Wilma Dettingmeijer-Vroone. Samen met mijn echtgenoot Rowdy vorm ik een team binnen Calla Uitvaartzorg. Als moeder van twee volwassen zonen ben ik een betrokken persoon die zich altijd inzet voor het welzijn van anderen. Eerlijkheid en oprechtheid zijn principes die ik hoog in het vaandel draag. Mijn roeping in de uitvaartzorg ontstond op jonge leeftijd, en na het succesvol afronden van mijn beroepsopleiding tot Uitvaartverzorger, ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan om Calla Uitvaartzorg op onder andere Goeree-Overflakkee en andere locaties op te richten. Het is mijn passie om u en uw familie te ondersteunen bij het organiseren van een mooie en persoonlijke uitvaart. Diverse opties zijn beschikbaar en kunnen worden afgestemd op elke wens en budget.

  • 12 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Complete uitvaart va. €1575,-
Over onsOfferte aanvragen
Uw persoonlijke uitvaartverzorger

Wilma Dettingmeijer-Vroone

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone, ik ben getrouwd met Rowdy en moeder van 2 volwassen zonen, Rowdy en ik weken samen binnen Calla Uitvaartzorg. Ik ben een gevoelsmens, wil altijd het beste voor een ander, ik ben eerlijk en oprecht.

Als sinds ik jong was wist ik dat ik in de Uitvaartzorg wilde werken, na een succesvol afgeronde beroepsopleiding Uitvaartverzorger ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan en heb Calla Uitvaartzorg opgericht.

Graag wil ik jullie en jullie familie helpen om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren, voor elk wens en elk budget is er een wel een mogelijkheid.

Een kijkje in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
72 berichten.
Rene en Paula Rene en Paula uit Hellevoetsluis schreef op 23 november 2023 om 12:08
Goedemorgen Wilma, Paula en ik willen je via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie uitvaart van onze vader en schoonvader. Het contact was goed en de presentatie was erg mooi. Mvg Rene en Paula
Lex van der Schans Lex van der Schans uit Numansdorp schreef op 30 augustus 2023 om 14:56
Na het overlijden van mijn vader 4 jaar geleden hebben jullie de uitvaart verzorgd. Dat is ontzettend goed bevallen en hebben jullie pas weer gevraagd om de uitvaart te verzorgen voor mijn moeder. Dit alles is goed verlopen en zijn erg dankbaar voor de professionele en zorgvuldige aanpak. Jullie zijn altijd bereikbaar en zeer flexibel. Last minute veranderingen waren geen probleem. Nogmaals heel erg bedankt namens mijn broer, zijn kinderen en ik. Groetjes Lex
Matty Matty uit Mellisant schreef op 13 juli 2023 om 22:29
Hallo Wilma en Rowdy, ik wil jullie nog bedanken voor alles. We hadden met de kinderen op een mooie afscheidsdienst gehoopt. Maar het was veel meer dan mooi. Mede door jou, ..het heeft ons echt ontroerd. Nogmaals hartelijk dank. M en de kinderen

Waar zorgen zorgeloos verlopen

Kleinschalig & bekend in de regioPersoonlijk & BetrokkenBetrouwbaar & OprechtÉén aanspreekpunt & Één contactpersoon

Chat openen
1
Welkom bij Calla Uitvaartzorg. Stuur bij vragen of gerust een berichtje via WhatsApp.