Skip to main content

Uitvaart in Rotterdam-Zuid: een crematie of begrafenis

Een uitvaart regelen in Rotterdam-Zuid: een crematie of een begrafenis

Een afscheidsceremonie is een eerbetoon aan iemand die is overleden, gericht op het scheppen van een gepaste sfeer die overeenkomt met de laatste herinneringen aan de overledene. Bij het organiseren van een uitvaart in Rotterdam-Zuid voor uw dierbare, zoekt u een begrafenisondernemer die de nodige tijd en aandacht schenkt, zoals u en uw naasten verdienen. In het geval van een crematie of begrafenis in Rotterdam-Zuid, zorg ik, Wilma van Calla Uitvaartzorg, ervoor dat ondanks het verdriet de uitvaart een mooie herinnering achterlaat.

Ik stem af op de wensen van de nabestaanden, en gezamenlijk geven we vorm aan de uitvaart in Rotterdam-Zuid. Stap voor stap werken we naar de dag van het afscheid toe: ik sta naast u, bied ondersteuning en begeleiding. Bij het regelen van een uitvaart gaat het niet om wat gebruikelijk is, maar om wat past bij de overledene. Op die manier kunnen jullie tijdens de begrafenis of crematie afscheid nemen op een manier die goed aanvoelt. Gezamenlijk zorgen we voor een prachtige en betekenisvolle uitvaart voor de overledene in Rotterdam-Zuid.

Over onsOfferte aanvragen

Waarom Calla Uitvaartzorg

Kleinschalig & bekend in de regio

Persoonlijk & betrokken

Betrouwbaar & oprecht

Één aanspreekpunt & één contactpersoon

Uitvaart Rotterdam-Zuid - Crematie Rotterdam-Zuid - Begrafenis Rotterdam-Zuid - Budget uitvaart Rotterdam-Zuid – Calla Uitvaartzorg
Uitvaart Rotterdam-Zuid - Crematie Rotterdam-Zuid - Begrafenis Rotterdam-Zuid - Budget uitvaart Rotterdam-Zuid – Calla Uitvaartzorg

Mogelijkheden voor budget uitvaart in Rotterdam-Zuid

Iedereen verdient een mooi afscheid. Ik ben beschikbaar om u en uw familie te begeleiden bij het organiseren van een warme en persoonlijke uitvaart in Rotterdam-Zuid. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, afgestemd op verschillende wensen en budgetten. Uitvaartondernemer Calla Uitvaartzorg heeft diverse pakketten samengesteld om aan deze uiteenlopende behoeften te voldoen. Lelietjes-van-dalen is specifiek ontworpen als een budgetoptie voor een uitvaart in Rotterdam-Zuid. Bij overlijden kunt u ons direct bellen, waarna wij zo snel mogelijk de overledene zullen ophalen. De benodigde informatie bespreken we telefonisch met u. In dit budgetpakket verzorgen wij de overledene, die in een eenvoudige maar nette kist wordt geplaatst en gekoeld tot aan de dag van de crematie, die plaatsvindt zonder de aanwezigheid van nabestaanden. Calla Uitvaartzorg handelt de aangifte bij de gemeente af en verzorgt alle noodzakelijke documenten.

Daarnaast bieden wij verschillende andere pakketten aan voor crematies of begrafenissen in Rotterdam-Zuid. Zo is Lelie bijvoorbeeld uitgebreider dan het budgetpakket, en met pakket Calla worden nabestaanden volledig ontzorgd. Bij Waterlelie wordt de overledene thuis opgebaard, wat door sommigen als waardevol en mooi wordt ervaren, omdat het afscheid nemen plaatsvindt in de vertrouwde omgeving. Een alternatieve optie is Calla klein en intiem, waarbij een klein gezelschap in een bescheiden en huiselijke setting afscheid kan nemen.

Uitvaartverzorging in Rotterdam-Zuid: over Calla Uitvaartzorg

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone. Samen met mijn echtgenoot Rowdy vorm ik een team binnen Calla Uitvaartzorg. Als moeder van twee volwassen zonen ben ik een toegewijd persoon die altijd streeft naar het welzijn van anderen. Eerlijkheid en oprechtheid zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij mij. Mijn roeping voor de uitvaartzorg ontstond al op jonge leeftijd. Na het succesvol afronden van mijn beroepsopleiding tot Uitvaartverzorger heb ik in 2011 de uitdaging aangenomen om Calla Uitvaartzorg in onder andere Rotterdam-Zuid op te richten. Het is mijn passie om u en uw familie te begeleiden bij het organiseren van een mooie en persoonlijke uitvaart. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, afgestemd op elke wens en budget.

  • 12 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Complete uitvaart va. €1575,-
Over onsOfferte aanvragen
Uw persoonlijke uitvaartverzorger

Wilma Dettingmeijer-Vroone

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone, ik ben getrouwd met Rowdy en moeder van 2 volwassen zonen, Rowdy en ik weken samen binnen Calla Uitvaartzorg. Ik ben een gevoelsmens, wil altijd het beste voor een ander, ik ben eerlijk en oprecht.

Als sinds ik jong was wist ik dat ik in de Uitvaartzorg wilde werken, na een succesvol afgeronde beroepsopleiding Uitvaartverzorger ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan en heb Calla Uitvaartzorg opgericht.

Graag wil ik jullie en jullie familie helpen om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren, voor elk wens en elk budget is er een wel een mogelijkheid.

Een kijkje in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
76 berichten.
J.J. ban Es J.J. ban Es uit Rockanje schreef op 13 juni 2024 om 14:10
Wilma en Rowdy, Twee mei hebben we afscheid genomen van Aagje, na een zware periode van Alzheimer. De plechtigheid was heel goede verzorgt door jullie en mede door de inbreng van Martijn en Nelleke. Samen hebben jullie er iets onvergetelijks gemaakt. Daar zijn ik en mijn kinderen en naaste familie zeer dankbaar voor. dankjewel Jan
J.J. van Es J.J. van Es uit Rockanje schreef op 1 juni 2024 om 14:03
Wilma en Rowdy, Twee mei hebben we afscheid genomen van Aagje, na een zware periode van Alzheimer. De dienst was heel goed verzorgd door jullie, en mede door de inbreng van Martijn mijn zoon. Samen hebben jullie er iets onvergetelijks van gemaakt. Daar zijn ik en mijn kinderen zeer dankbaar voor. Dankjewel. Jan
Ronald Bouman Ronald Bouman uit Rijswijk schreef op 2 mei 2024 om 12:10
Beste Wilma en Rowdy, Ik wil jullie graag nogmaals hartelijk bedanken voor het perfect verzorgen en begeleiden van de uitvaart van mijn lieve vader. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking erg prettig. Het is mooi om te zien hoe jullie ons met veel betrokkenheid, zorgzaamheid, flexibiliteit en professionaliteit in deze fase hebben bijgestaan. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Ronald

Waar zorgen zorgeloos verlopen

Kleinschalig & bekend in de regioPersoonlijk & BetrokkenBetrouwbaar & OprechtÉén aanspreekpunt & Één contactpersoon

Chat openen
1
Welkom bij Calla Uitvaartzorg. Stuur bij vragen of gerust een berichtje via WhatsApp.