Skip to main content

Uitvaart in Spijkenisse: een crematie of begrafenis

Een uitvaart regelen in Spijkenisse: een crematie of een begrafenis

Een uitvaart is een eerbetoon aan iemand die is overleden. Het is een gevoel, en dat gevoel moet kloppen bij de laatste gedachten aan de overledene. Bij het regelen van een uitvaart in Spijkenisse van uw dierbare, zoekt u een begrafenisondernemer die u alle tijd en aandacht geeft die u en uw dierbaren verdienen. Bij een crematie of begrafenis in Spijkenisse, zorg ik, Wilma van Calla Uitvaartzorg, dat ondanks het verdriet de uitvaart als een mooie herinnering achterblijft.

Ik luister naar de wensen van de nabestaanden, en samen geven we de uitvaart in Spijkenisse vorm. We werken samen toe naar de dag van de uitvaart: ik help, ondersteun en begeleid. Bij het regelen van een uitvaart gaat het niet om wat gebruikelijk is, maar om wat bij de overledene past. Zo kunnen jullie tijdens de begrafenis of crematie afscheid nemen op een manier die fijn voelt. We zorgen samen voor een mooie, betekenisvolle uitvaart voor de overledene in Spijkenisse.

Over onsOfferte aanvragen

Waarom Calla Uitvaartzorg

Kleinschalig & bekend in de regio

Persoonlijk & betrokken

Betrouwbaar & oprecht

Één aanspreekpunt & één contactpersoon

Uitvaart Spijkenisse - Crematie Spijkenisse - Begrafenis Spijkenisse - Budget uitvaart Spijkenisse - Uitvaartverzorging Spijkenisse - Uitvaartondernemer Spijkenisse | Calla Uitvaartzorg
Uitvaart Spijkenisse - Crematie Spijkenisse - Begrafenis Spijkenisse - Budget uitvaart Spijkenisse - Uitvaartverzorging Spijkenisse - Uitvaartondernemer Spijkenisse | Calla Uitvaartzorg

Mogelijkheden voor budget uitvaart in Spijkenisse

Iedereen verdient een mooi afscheid. Ik help graag u en uw familie om een fijne en persoonlijke uitvaart in Spijkenisse te organiseren. Voor elke wens en elk budget is er een mogelijkheid. Uitvaartondernemer Calla Uitvaartzorg biedt verschillende pakketten aan voor diverse budgetten. Lelietjes-van-dalen is de optie voor een budget uitvaart in Spijkenisse. Wanneer iemand overleden is, kunt u ons bellen waarna wij zo snel mogelijk de overledene op komen halen. De gegevens die nodig zijn vragen we telefonisch aan u. Bij deze optie voor een budget uitvaart in Spijkenisse verzorgen wij de overledene. Uw dierbare wordt in een eenvoudige maar nette kist gelegd en wordt gekoeld tot de dag van de crematie. Deze zal zonder aanwezigheid van nabestaanden plaatsvinden. Calla Uitvaartzorg doet aangifte bij de gemeente en zorgt voor alle papieren.

Wij bieden ook andere pakketten voor een crematie of begrafenis van een overledene in Spijkenisse. Lelie is bijvoorbeeld uitgebreider dan het pakket voor een budget uitvaart in Spijkenisse. Met pakket Calla worden de meeste mensen volledig ontzorgd. Bij Waterlelie wordt de overledene thuis opgebaard. Het thuis zijn in de eigen vertrouwde omgeving wordt door sommige mensen als heel waardevol en mooi ervaren. Een andere optie is Calla klein en intiem, waarbij u met een klein gezelschap in een bescheiden, huiselijke setting nog even afscheid kunt nemen.

Uitvaartverzorging in Spijkenisse: over Calla Uitvaartzorg

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone. Ik ben getrouwd met Rowdy en moeder van twee volwassen zonen. Rowdy en ik werken samen binnen Calla Uitvaartzorg. Ik ben een gevoelsmens, wil altijd het beste voor een ander. Ik ben eerlijk en oprecht. Als sinds ik jong was, wist ik dat ik in de uitvaartzorg wilde werken. Na een succesvol afgeronde beroepsopleiding Uitvaartverzorger ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan en heb ik Calla Uitvaartzorg opgericht. Graag wil ik u en uw familie helpen om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren in Spijkenisse. Voor elke wens en elk budget is er wel een mogelijkheid.

  • 12 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Complete uitvaart va. €1575,-
Over onsOfferte aanvragen
Uw persoonlijke uitvaartverzorger

Wilma Dettingmeijer-Vroone

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone, ik ben getrouwd met Rowdy en moeder van 2 volwassen zonen, Rowdy en ik weken samen binnen Calla Uitvaartzorg. Ik ben een gevoelsmens, wil altijd het beste voor een ander, ik ben eerlijk en oprecht.

Als sinds ik jong was wist ik dat ik in de Uitvaartzorg wilde werken, na een succesvol afgeronde beroepsopleiding Uitvaartverzorger ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan en heb Calla Uitvaartzorg opgericht.

Graag wil ik jullie en jullie familie helpen om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren, voor elk wens en elk budget is er een wel een mogelijkheid.

Een kijkje in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
74 berichten.
Ronald Bouman Ronald Bouman uit Rijswijk schreef op 2 mei 2024 om 12:10
Beste Wilma en Rowdy, Ik wil jullie graag nogmaals hartelijk bedanken voor het perfect verzorgen en begeleiden van de uitvaart van mijn lieve vader. Vanaf het eerste contact verliep de samenwerking erg prettig. Het is mooi om te zien hoe jullie ons met veel betrokkenheid, zorgzaamheid, flexibiliteit en professionaliteit in deze fase hebben bijgestaan. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Ronald
Sjaak en Martin Kleijnjan Sjaak en Martin Kleijnjan uit Hoogvliet-Rt. schreef op 28 maart 2024 om 15:47
Beste Wilma, Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de mooie en stijlvolle uitvaart verzorging van mijn lieve vrouw en moeder. Het heeft ons en onze gasten diep ontroerd. Ook willen we jullie bedanken voor de mooie dankbetuiging die jullie verzorgd hebben.
Rene en Paula Rene en Paula uit Hellevoetsluis schreef op 23 november 2023 om 12:08
Goedemorgen Wilma, Paula en ik willen je via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie uitvaart van onze vader en schoonvader. Het contact was goed en de presentatie was erg mooi. Mvg Rene en Paula

Waar zorgen zorgeloos verlopen

Kleinschalig & bekend in de regioPersoonlijk & BetrokkenBetrouwbaar & OprechtÉén aanspreekpunt & Één contactpersoon

Chat openen
1
Welkom bij Calla Uitvaartzorg. Stuur bij vragen of gerust een berichtje via WhatsApp.