Skip to main content

Uitvaart in Spijkenisse: een crematie of begrafenis

Een uitvaart regelen in Spijkenisse: een crematie of een begrafenis

Een uitvaart is een eerbetoon aan iemand die is overleden. Het is een gevoel, en dat gevoel moet kloppen bij de laatste gedachten aan de overledene. Bij het regelen van een uitvaart in Spijkenisse van uw dierbare, zoekt u een begrafenisondernemer die u alle tijd en aandacht geeft die u en uw dierbaren verdienen. Bij een crematie of begrafenis in Spijkenisse, zorg ik, Wilma van Calla Uitvaartzorg, dat ondanks het verdriet de uitvaart als een mooie herinnering achterblijft.

Ik luister naar de wensen van de nabestaanden, en samen geven we de uitvaart in Spijkenisse vorm. We werken samen toe naar de dag van de uitvaart: ik help, ondersteun en begeleid. Bij het regelen van een uitvaart gaat het niet om wat gebruikelijk is, maar om wat bij de overledene past. Zo kunnen jullie tijdens de begrafenis of crematie afscheid nemen op een manier die fijn voelt. We zorgen samen voor een mooie, betekenisvolle uitvaart voor de overledene in Spijkenisse.

Over onsOfferte aanvragen

Waarom Calla Uitvaartzorg

Kleinschalig & bekend in de regio

Persoonlijk & Betrokken

Betrouwbaar & Oprecht

Één aanspreekpunt & Één contactpersoon

Uitvaart Spijkenisse - Crematie Spijkenisse - Begrafenis Spijkenisse - Budget uitvaart Spijkenisse - Uitvaartverzorging Spijkenisse - Uitvaartondernemer Spijkenisse | Calla Uitvaartzorg
Uitvaart Spijkenisse - Crematie Spijkenisse - Begrafenis Spijkenisse - Budget uitvaart Spijkenisse - Uitvaartverzorging Spijkenisse - Uitvaartondernemer Spijkenisse | Calla Uitvaartzorg

Mogelijkheden voor budget uitvaart in Spijkenisse

Iedereen verdient een mooi afscheid. Ik help graag u en uw familie om een fijne en persoonlijke uitvaart in Spijkenisse te organiseren. Voor elke wens en elk budget is er een mogelijkheid. Uitvaartondernemer Calla Uitvaartzorg biedt verschillende pakketten aan voor diverse budgetten. Calla 1 is de optie voor een budget uitvaart in Spijkenisse. Wanneer iemand overleden is, kunt u ons bellen waarna wij zo snel mogelijk de overledene op komen halen. De gegevens die nodig zijn vragen we telefonisch aan u. Bij deze optie voor een budget uitvaart in Spijkenisse verzorgen wij de overledene. Uw dierbare wordt in een eenvoudige maar nette kist gelegd en wordt gekoeld tot de dag van de crematie. Deze zal zonder aanwezigheid van nabestaanden plaatsvinden. Calla Uitvaartzorg doet aangifte bij de gemeente en zorgt voor alle papieren.

Wij bieden ook andere pakketten voor een crematie of begrafenis van een overledene in Spijkenisse. Calla 2 is bijvoorbeeld uitgebreider dan het pakket voor een budget uitvaart in Spijkenisse. Met pakket 3 worden de meeste mensen volledig ontzorgd. Bij Calla 4 wordt de overledene thuis opgebaard. Het thuis zijn in de eigen vertrouwde omgeving wordt door sommige mensen als heel waardevol en mooi ervaren. Een andere optie is Calla klein en intiem, waarbij u met een klein gezelschap in een bescheiden, huiselijke setting nog even afscheid kunt nemen.

Uitvaartverzorging in Spijkenisse: over Calla Uitvaartzorg

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone. Ik ben getrouwd met Rowdy en moeder van twee volwassen zonen. Rowdy en ik werken samen binnen Calla Uitvaartzorg. Ik ben een gevoelsmens, wil altijd het beste voor een ander. Ik ben eerlijk en oprecht. Als sinds ik jong was, wist ik dat ik in de uitvaartzorg wilde werken. Na een succesvol afgeronde beroepsopleiding Uitvaartverzorger ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan en heb ik Calla Uitvaartzorg opgericht. Graag wil ik u en uw familie helpen om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren in Spijkenisse. Voor elke wens en elk budget is er wel een mogelijkheid.

  • 12 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Complete uitvaart va. €1575,-
Over onsOfferte aanvragen
Uw persoonlijke uitvaartverzorger

Wilma Dettingmeijer-Vroone

Mijn naam is Wilma Dettingmeijer-Vroone, ik ben getrouwd met Rowdy en moeder van 2 volwassen zonen, Rowdy en ik weken samen binnen Calla Uitvaartzorg. Ik ben een gevoelsmens, wil altijd het beste voor een ander, ik ben eerlijk en oprecht.

Als sinds ik jong was wist ik dat ik in de Uitvaartzorg wilde werken, na een succesvol afgeronde beroepsopleiding Uitvaartverzorger ben ik in 2011 de uitdaging aangegaan en heb Calla Uitvaartzorg opgericht.

Graag wil ik jullie en jullie familie helpen om een mooie en persoonlijke uitvaart te organiseren, voor elk wens en elk budget is er een wel een mogelijkheid.

Een kijkje in ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
72 berichten.
Rene en Paula Rene en Paula uit Hellevoetsluis schreef op 23 november 2023 om 12:08
Goedemorgen Wilma, Paula en ik willen je via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie uitvaart van onze vader en schoonvader. Het contact was goed en de presentatie was erg mooi. Mvg Rene en Paula
Lex van der Schans Lex van der Schans uit Numansdorp schreef op 30 augustus 2023 om 14:56
Na het overlijden van mijn vader 4 jaar geleden hebben jullie de uitvaart verzorgd. Dat is ontzettend goed bevallen en hebben jullie pas weer gevraagd om de uitvaart te verzorgen voor mijn moeder. Dit alles is goed verlopen en zijn erg dankbaar voor de professionele en zorgvuldige aanpak. Jullie zijn altijd bereikbaar en zeer flexibel. Last minute veranderingen waren geen probleem. Nogmaals heel erg bedankt namens mijn broer, zijn kinderen en ik. Groetjes Lex
Matty Matty uit Mellisant schreef op 13 juli 2023 om 22:29
Hallo Wilma en Rowdy, ik wil jullie nog bedanken voor alles. We hadden met de kinderen op een mooie afscheidsdienst gehoopt. Maar het was veel meer dan mooi. Mede door jou, ..het heeft ons echt ontroerd. Nogmaals hartelijk dank. M en de kinderen

Waar zorgen zorgeloos verlopen

Kleinschalig & bekend in de regioPersoonlijk & BetrokkenBetrouwbaar & OprechtÉén aanspreekpunt & Één contactpersoon

Chat openen
1
Welkom bij Calla Uitvaartzorg. Stuur bij vragen of gerust een berichtje via WhatsApp.