Schrijf een nieuwe recensie voor Calla Uitvaartzorg

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
Wij slaan uw IP-adres op voor veiligheidsredenen 54.243.26.210.
Het is mogelijk dat uw bericht pas online komt te staan nadat deze is goedgekeurd
Wij behouden ons het recht recensies aan te passen of te verwijderen
BenBen schreef op 4 december 2016 om 18:19:
Dank je wel Wilma alles was perfect geregeld.
Gerard QuistGerard Quist schreef op 8 november 2016 om 17:07:
6 weken geleden heeft Wilma Dettingmeijer de uitvaart van mijn vrouw geregeld . Mijn vrouw had zelf callauitvaart uitgekozen . Geen spijt van gehad . Van begin tot het eind . Er komt zoveel op je af . En waar je niet aan denkt . Denkt ze voor je .Zodat je er over gaat denken hoe dit hoe dat . Zelfs op dag van de uitvaart . Z Hun slogon klopt waar zorgen zorgeloos verlopen . Kan niet anders zeggen niet verder zoeken . Laat callauitvaartzorg de uitvaart regelen .
Hilda Zwarts-HiemstraHilda Zwarts-Hiemstra schreef op 1 oktober 2016 om 22:36:
Vorige week heeft Wilma Vroone de uitvaart van mijn vader tot in de puntjes zoals mijn vader het gewild had verzorgd. Wij zijn haar zeer dankbaar voor de goede zorg.
Rianne van AchterenRianne van Achteren schreef op 11 augustus 2016 om 14:40:
Vorige maand heeft Wilma Vroone de uitvaart van mijn moeder geregeld, alles was van begin tot het einde perfect. Niets is voor Wima te veel. Wilma denkt mee met de nabestaanden en heeft voor alle wensen en budgeten een passende oplossing. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Willem MoerhoutWillem Moerhout uit Fam moerhout schreef op 22 juli 2016 om 17:38:
11 maanden geleden heeft Calla uitvaartzorg de uitvaart van mijn vader geregeld, we waren zeer tevredenen daarom hebben wij ook deze keer gevraagd of Wilma de uitvaart van mijn moeder wilden regelen. Ook nu weer super tevreden, bedankt voor de goede en fijne begeleiding.
Miranda SchwartzMiranda Schwartz schreef op 26 juni 2016 om 21:14:
Wilma heeft de uitvaart van mijn moeder gedaan. Alles heeft ze van begin tot het einde super geregeld. De uitvaart was echt zo mooi. Lieve Wilma nog bedankt hiervoor namens mijn hele familie.
Stella KwakStella Kwak schreef op 10 mei 2016 om 20:05:
Na het overlijden van mijn moeder hebben wij contact gezocht met Wilma. Wat een lieve vrouw die ons goede adviezen heeft gegeven. Na de crematie kregen wij complimenten voor de uitvaart. Deze komen dus toe aan Wilma.
Trudy KokjeTrudy Kokje schreef op 17 april 2016 om 07:24:
Wij hebben door geen budget met Wilma een hele goede ervaring gehad. Zij speelde heel goed in op het plotselinge overlijden van broer/zwager die het niet goed had geregeld bij leven. Met ook nog een hele goede afhandeling. Bedankt Wilma.
Trudy KokjeTrudy Kokje schreef op 15 april 2016 om 14:03:
Net Wilma hier geweest voor de afronding van het overlijden 13-03-2016 van Hans Kokje. Helemaal blij met haar advies eerlijkheid en service. Bedankt Wilma we waren en zijn blij met je. Ook wij kunnen Calla aanbevelen.
Theo van der LelieTheo van der Lelie schreef op 3 maart 2016 om 22:42:
De uitvaart van mijn vrouw verzorgd door Calla vertegenwoordigd door Wilma en Rody heeft ons goed gedaan. Alles was prima geregeld en zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Dit heeft voor mij en mijn kinderen een goed gevoel nagelaten. Ook van de familie en vrienden die ik gesproken heb lof. Bedankt voor uw betrokkenheid. Ik kan een ieder Calla aanbevelen.
Mardien FluitMardien Fluit schreef op 13 februari 2016 om 11:48:
Ik ben echt super tevreden over Calla uitvaartzorg. Wilma is een heel prettige vrouw, waar alles mee te bespreken was. Alles werd snel en professioneel geregeld. Er was een zeer goede begeleiding gedurende de gehele week voorafgaand aan de crematie van mijn vader. De uitvaart verliep perfect. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
E van der RijdE van der Rijd schreef op 19 januari 2016 om 13:16:
Wij waren zeer tevreden met de uitvaart. Wilma is een lieve en rustige vrouw met wie je alles kunt bespreken. Ze heeft alles netjes en snel geregeld zoals wij dat wilde. Onze dank daarvoor!
Yvonne koolYvonne kool schreef op 6 januari 2016 om 21:22:
We zijn erg tevreden over Calla uitvaartzorg. We voelden ons gelijk op ons gemak en alles was bespreekbaar. Gedurende het hele proces zijn we goed begeleid en de plechtigheid was precies wat we ons er van hadden voorgesteld. Bedankt voor alles.
Jenneke SwartJenneke Swart schreef op 29 december 2015 om 22:19:
Mijn complimenten hoe alles tot in de puntjes en zeer professioneel geregeld is door Wilma. Wij zijn zeer, zeer tevreden over haar dienstverlening. Hartelijk dank voor de goede zorgen.
Jan van KempenJan van Kempen schreef op 30 november 2015 om 23:59:
Hallo Wilma, Nogmaals hartelijk voor de goede zorgen, je adviezen en je persoonlijke aandacht. Het afscheid van mijn oma was welliswaar emotioneel maar erg warm en met de juiste mensen om ons heen. Super geregeld allemaal. Weekend of avond uren waren voor jou geen probleem om ons bij te staan in deze moeilijke tijd. Dank je wel.
Anita van der SpekAnita van der Spek schreef op 26 november 2015 om 13:19:
Complimenten voor hoe alles door Wilma geregeld werd speciaal ook hoe ze met Edwin(geestelijk gehandicapt) omging en hem begeleide naar zijn toespraak en liedje. Verder vind ik het fijn dat alles, ook de prijs, op de site staat beschreven dan weet je gelijk hoe het een beetje gaat. Zeer tevreden met Wilma. Toppie.
Ton van MoorselaarTon van Moorselaar schreef op 21 oktober 2015 om 19:29:
Hallo Wilma,mijn complimenten voor hoe de dienst voor Anja is verlopen ,ook veel positieve reacties van genodigden,en vooraf ook goed bijgestaan met t nodige advies. Hartelijk dank
Nathalie JoostenNathalie Joosten schreef op 18 oktober 2015 om 20:43:
Ik ben zeer tevreden over Calla uitvaartzorg. Goede begeleiding gehad en altijd goed en fijn contact gehad. Nogmaals heel erg bedankt voor alles wilma dat jij onze wensen zo goed tot ze recht heb laten komen. En alles zo goed aanvoelde waardoor wij een prachtige en intieme uitvaart hebben gehad.
Mariska van TichemMariska van Tichem schreef op 1 oktober 2015 om 07:59:
Beste Wilma, wij willen onze complimenten uitspreken voor je service en transparantie, we zijn meer dan tevreden. Prijs kwaliteit is dik in orde. Voor ons nabestaande is het fijn dat je in een verdrietige periode iemand zo kan vertrouwen. Nogmaals dank.
Corrie FlaesCorrie Flaes schreef op 12 september 2015 om 18:43:
zeer attente begeleiding. Altijd bereikbaar en vriendelijk. goed overleg over de uitvaart. kortom prima services in een verdrietige tijd