Schrijf een nieuwe recensie voor Calla Uitvaartzorg

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
Wij slaan uw IP-adres op voor veiligheidsredenen 3.238.72.122.
Het is mogelijk dat uw bericht pas online komt te staan nadat deze is goedgekeurd
Wij behouden ons het recht recensies aan te passen of te verwijderen
55 berichten.
H.v.d.ent H.v.d.ent heeft geschreven op 23 april 2018 om 10:57
Beste wilma, na dat mijn vrouw op 31-03-18 was overleden hebben u en ik contact met elkaar gehad, over de crematie ik heb aangegeven wat de laatste wensen van mijn vrouw waren, u bent daar zeer respect vol mee om gegaan alles tot in de puntjes geregeld. Namens de kinderen,en mij zelf heel veel dank.
Marianne Tenhotler Marianne Tenhotler heeft geschreven op 27 december 2017 om 13:24
Beste Wilma, De betekenis van empathie maak jij volledig waar! Op 18 november is mijn moeder overleden, zoals jij alles geregeld en verzord hebt “geweldig” het heeft bijgedrage om het verlies van haar te verzachten. Een half woord is voor jou genoeg om precies aan te voelen hoe en wat we wilden, je hebt je belofte meer dan waar gemaakt. We kunnen terugkijken op een prachtige crematie, dank zij jou ideën verzorging en respect. Dank daar voor! Namens de hele familie.
H.H. Boer H.H. Boer heeft geschreven op 21 december 2017 om 22:01
Lieve Wilma, onze eerste ontmoeting was op 9 november jl. Op deze dag hebben wij al onze persoonlijke wensen samen met mijn vrouw besproken en meteen vastgelegd. Het eerste contact voelde voor ons als vertrouwd. En mijn vrouw wist meteen dat wij met Calla Uitvaartzorg de juiste keuze hadden gemaakt. Het gaf ons een fijn gevoel om te weten dat alles besproken was. Helaas (voor ons) troffen wij elkaar precies een maand later (9 december 2017). En na ons eerste gesprek hebben wij alles samen met jou in werking gezet. Het afscheid zoals gewenst, is precies verlopen zoals besproken. En op het laatste moment, (wat wij vooraf niet met jou hadden besproken) was alles nog te regelen. Niets was jou teveel. Je stond echt voor ons klaar, vanaf het begin tot het eind. Zelfs op het moment dat postnl een fout maakte met de bezorging van de rouwkaarten, ook dit heb je tip top voor ons geregeld en ook hier weer alle zorgen voor ons uit handen genomen. Calla uitvaartzorg kunnen wij ook zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt voor al je hulp, de fijne gesprekken, de begeleiding, werkelijk alles! Wij kunnen terug kijken naar een heel mooi afscheid van mijn lieve vrouw, wat jij voor ons hebt mogelijk gemaakt. Persoonlijke begeleiding met Calla is uitstekend en zeer begripvol!
marnix marnix heeft geschreven op 1 november 2017 om 13:51
Hi Wilma, Namens de familie wil ik je via deze weg enorm bedanken voor de fantastische ondersteuning die je ons deze week hebt gegeven op professionele en gepaste wijze. Het vinden van de juiste balans tussen ruimte geven voor het rouwen en werken naar resultaat wist jij perfect aan te voelen. We hebben ons dan ook vanaf het eerste bezoek tot en met de dienst vertrouwd met je gevoeld. We hebben dat zeer op prijs gesteld. Dank en hopelijk niet tot ziens .......althans niet te snel, Marnix
Sylvia B Sylvia B heeft geschreven op 17 september 2017 om 18:44
Na een heftige 3 weken hebben wij afscheid moeten nemen van de vrouw van mijn vader en de oma van mijn kinderen onze moeder. Zoals onze moeder het wilde heeft Wilma het samen met ons tot stand gebracht .Erg professioneel en rustig dit hielp bij onze verwerking geen opdringerige dingen maar rust. Wij willen Wilma hiervoor bedanken en raden haar zeker aan bij anderen. Wilma nogmaals hartelijk bedankt. .
Kim Wolf Kim Wolf heeft geschreven op 17 augustus 2017 om 15:46
Op 21 juni 2017 is onze zoon bij de geboorte overleden. Wat een fijne kraamtijd moest zijn werd een tijd waarin we de uitvaart voor onze zoon moesten regelen. Omdat dit het laatste is wat je kunt doen voor je kind moest dit perfect zijn. Wilma heeft ons tijdens deze vreselijk moeilijke tijd heen geholpen en heeft er samen met ons voor gezorgd dat het een waardig en mooi afscheid werd. Zij heeft ontzorgd waar mogelijk en was altijd bereikbaar. Ze heeft met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Wilma was zeer betrokken en voelde als familie. Ik zou iedereen Calla uitvaartzorg aanraden.
Paul Stolk Paul Stolk heeft geschreven op 24 juli 2017 om 10:56
Crematie van mijn vader op 18 juli 2017 vlot en sfeervol verlopen. Alles netjes geregeld en goed begeleid. Dank je wel,Wilma.
Simone Tor-van den Berg Simone Tor-van den Berg heeft geschreven op 21 juni 2017 om 14:41
In moeilijke tijden van vele emotie's, in dit geval overlijden, is een goede professionele ruggesteun en begrip maar ook vertrouwen van groots belang. Wij hebben dit ervaren bij de organisatie van Wilma. Zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen en altijd een luisterend oor, geen verkoop aandringende praatjes, maar meedenkend, integer en begripvol regelen van de zaken waar je als familie helemaal niet mee bezig moet zijn. Dat was voor ons een hele geruststelling zodat wij met ons verlies in alle rust om konden gaan. Bedankt Wilma namens de hele familie........je was als een vriendin.
Monique Noordzij Monique Noordzij heeft geschreven op 12 juni 2017 om 14:40
Keiharde waarheid, je moet ineens een uitvaart regelen. Niet van je opa of oma of van één van je ouders (ook niet “ leuk” ), maar van mijn liefste man, de allerliefste vader van onze 2 prachtige zonen. Veel te jong, veel te snel. Maar ja het moet. Je kan het nooit meer overdoen, een afscheid/ plechtigheid. Ik ben ontzettend blij dat ik meteen Calla heb gebeld. Toeval? Nee, ik denk het niet. De website sprak me aan. Vriendelijk, persoonlijk, eerlijk en duidelijk. Het bleek al snel dat ik de juiste keuze had gemaakt. Wilma Vroone is meteen op maandag 8 mei voor een gesprek langs gekomen. Zij was eerlijk te zeggen dat zij (samen met haar man) nog niet eerder zo’n “ groots” afscheid had meegemaakt. Groots ook in de zin van het aantal mensen. Voor mij persoonlijk ook groots als het gaat om de steun en liefde die ik, mijn kinderen en mijn familie heb mogen ervaren. Uiteindelijk zijn er zo’n 400 belangstellenden (familie, vrienden, collega’s, klanten, relaties) in het Carlton Oasis geweest. Ik heb ervaren dat Wilma met ons meeleeft en ook in ons belang heeft gehandeld (onderhandeld ;-). Zij heeft volop ruimte gelaten voor onze persoonlijke wensen, maar zeker ook met ons mee gedacht en goede ideeën aangedragen. Niets was haar te veel. Ik kon altijd bellen of mailen. Ze reageerde heel snel en zorgde waar nodig voor oplossingen. Calla, bedankt.
henk linskens henk linskens heeft geschreven op 1 juni 2017 om 20:57
Wilma. ongeveer 13 maanden geleden kwam je bij ons op verzoek van mijn vrouw om haar uitvaart te regelen. Mijn vrouw was terminaal met vooruitzicht van weken . Zij wilde alles tot in de puntjes volgens haar ideeen met jou bespreken. Dat is allemaal in een offerte vastgelegd . Maar het was ons gegeven dat die weken nog een jaar werden . dat was een super bonus voor ons. Maar Wilma moest toch enkele weken geleden komen voor de uitvaart uit te voeren die toen al vastgelegd was. Dat ging precies zoals mijn vrouw en ik dat wilde . Wilma dank daarvoor ook namens Anna en Marjolein.
Nico van Wijngaarden Nico van Wijngaarden heeft geschreven op 30 mei 2017 om 22:30
Ik ben heel erg tevreden over deze organisatie. Er wordt heel goed meegedacht, ze dringen niets op en geven een eerlijke prognose over de kosten. bovendien zoeken ze regelmatig contact en informeren of er nog hulp gewenst is. De uitvaartleidster ( Wilma )was zichtbaar op de momenten dat dat moet, echt heel fijn en goed.
jacqueline van der heiden jacqueline van der heiden heeft geschreven op 26 december 2016 om 17:15
Lieve Wilma, ik wil je bij deze ontzettend bedanken voor de fijne begeleiding die je ons gegeven hebt bij het regelen van de begrafenis van mij vader, man,en opa. We waren zo blij met je. Dankbaar als je tijdens zo'n moeilijke tijd iemand naast je hebt waar je met al je vragen terecht kan, die adviseert, dingen voor je uitzoekt, niets teveel is, en respectvol naast je staat, zonder je iets op te dringen.. We voelden ons echt gesteund! Dank!!
Ben Ben heeft geschreven op 4 december 2016 om 18:19
Dank je wel Wilma alles was perfect geregeld.
Gerard Quist Gerard Quist heeft geschreven op 8 november 2016 om 17:07
6 weken geleden heeft Wilma Dettingmeijer de uitvaart van mijn vrouw geregeld . Mijn vrouw had zelf callauitvaart uitgekozen . Geen spijt van gehad . Van begin tot het eind . Er komt zoveel op je af . En waar je niet aan denkt . Denkt ze voor je .Zodat je er over gaat denken hoe dit hoe dat . Zelfs op dag van de uitvaart . Z Hun slogon klopt waar zorgen zorgeloos verlopen . Kan niet anders zeggen niet verder zoeken . Laat callauitvaartzorg de uitvaart regelen .
Hilda Zwarts-Hiemstra Hilda Zwarts-Hiemstra heeft geschreven op 1 oktober 2016 om 22:36
Vorige week heeft Wilma Vroone de uitvaart van mijn vader tot in de puntjes zoals mijn vader het gewild had verzorgd. Wij zijn haar zeer dankbaar voor de goede zorg.
Rianne van Achteren Rianne van Achteren heeft geschreven op 11 augustus 2016 om 14:40
Vorige maand heeft Wilma Vroone de uitvaart van mijn moeder geregeld, alles was van begin tot het einde perfect. Niets is voor Wima te veel. Wilma denkt mee met de nabestaanden en heeft voor alle wensen en budgeten een passende oplossing. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Willem Moerhout Willem Moerhout uit Fam moerhout heeft geschreven op 22 juli 2016 om 17:38
11 maanden geleden heeft Calla uitvaartzorg de uitvaart van mijn vader geregeld, we waren zeer tevredenen daarom hebben wij ook deze keer gevraagd of Wilma de uitvaart van mijn moeder wilden regelen. Ook nu weer super tevreden, bedankt voor de goede en fijne begeleiding.
Miranda Schwartz Miranda Schwartz heeft geschreven op 26 juni 2016 om 21:14
Wilma heeft de uitvaart van mijn moeder gedaan. Alles heeft ze van begin tot het einde super geregeld. De uitvaart was echt zo mooi. Lieve Wilma nog bedankt hiervoor namens mijn hele familie.
Stella Kwak Stella Kwak heeft geschreven op 10 mei 2016 om 20:05
Na het overlijden van mijn moeder hebben wij contact gezocht met Wilma. Wat een lieve vrouw die ons goede adviezen heeft gegeven. Na de crematie kregen wij complimenten voor de uitvaart. Deze komen dus toe aan Wilma.
Trudy Kokje Trudy Kokje heeft geschreven op 17 april 2016 om 07:24
Wij hebben door geen budget met Wilma een hele goede ervaring gehad. Zij speelde heel goed in op het plotselinge overlijden van broer/zwager die het niet goed had geregeld bij leven. Met ook nog een hele goede afhandeling. Bedankt Wilma.