Schrijf een nieuwe recensie voor Calla Uitvaartzorg

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
Wij slaan uw IP-adres op voor veiligheidsredenen 3.234.245.125.
Het is mogelijk dat uw bericht pas online komt te staan nadat deze is goedgekeurd
Wij behouden ons het recht recensies aan te passen of te verwijderen
49 berichten.
Paul Stolk Paul Stolk schreef op 24 juli 2017 om 10:56:
Crematie van mijn vader op 18 juli 2017 vlot en sfeervol verlopen. Alles netjes geregeld en goed begeleid. Dank je wel,Wilma.
Simone Tor-van den Berg Simone Tor-van den Berg schreef op 21 juni 2017 om 14:41:
In moeilijke tijden van vele emotie's, in dit geval overlijden, is een goede professionele ruggesteun en begrip maar ook vertrouwen van groots belang. Wij hebben dit ervaren bij de organisatie van Wilma. Zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen en altijd een luisterend oor, geen verkoop aandringende praatjes, maar meedenkend, integer en begripvol regelen van de zaken waar je als familie helemaal niet mee bezig moet zijn. Dat was voor ons een hele geruststelling zodat wij met ons verlies in alle rust om konden gaan. Bedankt Wilma namens de hele familie........je was als een vriendin.
Monique Noordzij Monique Noordzij schreef op 12 juni 2017 om 14:40:
Keiharde waarheid, je moet ineens een uitvaart regelen. Niet van je opa of oma of van één van je ouders (ook niet “ leuk” ), maar van mijn liefste man, de allerliefste vader van onze 2 prachtige zonen. Veel te jong, veel te snel. Maar ja het moet. Je kan het nooit meer overdoen, een afscheid/ plechtigheid. Ik ben ontzettend blij dat ik meteen Calla heb gebeld. Toeval? Nee, ik denk het niet. De website sprak me aan. Vriendelijk, persoonlijk, eerlijk en duidelijk. Het bleek al snel dat ik de juiste keuze had gemaakt. Wilma Vroone is meteen op maandag 8 mei voor een gesprek langs gekomen. Zij was eerlijk te zeggen dat zij (samen met haar man) nog niet eerder zo’n “ groots” afscheid had meegemaakt. Groots ook in de zin van het aantal mensen. Voor mij persoonlijk ook groots als het gaat om de steun en liefde die ik, mijn kinderen en mijn familie heb mogen ervaren. Uiteindelijk zijn er zo’n 400 belangstellenden (familie, vrienden, collega’s, klanten, relaties) in het Carlton Oasis geweest. Ik heb ervaren dat Wilma met ons meeleeft en ook in ons belang heeft gehandeld (onderhandeld ;-). Zij heeft volop ruimte gelaten voor onze persoonlijke wensen, maar zeker ook met ons mee gedacht en goede ideeën aangedragen. Niets was haar te veel. Ik kon altijd bellen of mailen. Ze reageerde heel snel en zorgde waar nodig voor oplossingen. Calla, bedankt.
henk linskens henk linskens schreef op 1 juni 2017 om 20:57:
Wilma. ongeveer 13 maanden geleden kwam je bij ons op verzoek van mijn vrouw om haar uitvaart te regelen. Mijn vrouw was terminaal met vooruitzicht van weken . Zij wilde alles tot in de puntjes volgens haar ideeen met jou bespreken. Dat is allemaal in een offerte vastgelegd . Maar het was ons gegeven dat die weken nog een jaar werden . dat was een super bonus voor ons. Maar Wilma moest toch enkele weken geleden komen voor de uitvaart uit te voeren die toen al vastgelegd was. Dat ging precies zoals mijn vrouw en ik dat wilde . Wilma dank daarvoor ook namens Anna en Marjolein.
Nico van Wijngaarden Nico van Wijngaarden schreef op 30 mei 2017 om 22:30:
Ik ben heel erg tevreden over deze organisatie. Er wordt heel goed meegedacht, ze dringen niets op en geven een eerlijke prognose over de kosten. bovendien zoeken ze regelmatig contact en informeren of er nog hulp gewenst is. De uitvaartleidster ( Wilma )was zichtbaar op de momenten dat dat moet, echt heel fijn en goed.
jacqueline van der heiden jacqueline van der heiden schreef op 26 december 2016 om 17:15:
Lieve Wilma, ik wil je bij deze ontzettend bedanken voor de fijne begeleiding die je ons gegeven hebt bij het regelen van de begrafenis van mij vader, man,en opa. We waren zo blij met je. Dankbaar als je tijdens zo'n moeilijke tijd iemand naast je hebt waar je met al je vragen terecht kan, die adviseert, dingen voor je uitzoekt, niets teveel is, en respectvol naast je staat, zonder je iets op te dringen.. We voelden ons echt gesteund! Dank!!
Ben Ben schreef op 4 december 2016 om 18:19:
Dank je wel Wilma alles was perfect geregeld.
Gerard Quist Gerard Quist schreef op 8 november 2016 om 17:07:
6 weken geleden heeft Wilma Dettingmeijer de uitvaart van mijn vrouw geregeld . Mijn vrouw had zelf callauitvaart uitgekozen . Geen spijt van gehad . Van begin tot het eind . Er komt zoveel op je af . En waar je niet aan denkt . Denkt ze voor je .Zodat je er over gaat denken hoe dit hoe dat . Zelfs op dag van de uitvaart . Z Hun slogon klopt waar zorgen zorgeloos verlopen . Kan niet anders zeggen niet verder zoeken . Laat callauitvaartzorg de uitvaart regelen .
Hilda Zwarts-Hiemstra Hilda Zwarts-Hiemstra schreef op 1 oktober 2016 om 22:36:
Vorige week heeft Wilma Vroone de uitvaart van mijn vader tot in de puntjes zoals mijn vader het gewild had verzorgd. Wij zijn haar zeer dankbaar voor de goede zorg.
Rianne van Achteren Rianne van Achteren schreef op 11 augustus 2016 om 14:40:
Vorige maand heeft Wilma Vroone de uitvaart van mijn moeder geregeld, alles was van begin tot het einde perfect. Niets is voor Wima te veel. Wilma denkt mee met de nabestaanden en heeft voor alle wensen en budgeten een passende oplossing. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!
Willem Moerhout Willem Moerhout uit Fam moerhout schreef op 22 juli 2016 om 17:38:
11 maanden geleden heeft Calla uitvaartzorg de uitvaart van mijn vader geregeld, we waren zeer tevredenen daarom hebben wij ook deze keer gevraagd of Wilma de uitvaart van mijn moeder wilden regelen. Ook nu weer super tevreden, bedankt voor de goede en fijne begeleiding.
Miranda Schwartz Miranda Schwartz schreef op 26 juni 2016 om 21:14:
Wilma heeft de uitvaart van mijn moeder gedaan. Alles heeft ze van begin tot het einde super geregeld. De uitvaart was echt zo mooi. Lieve Wilma nog bedankt hiervoor namens mijn hele familie.
Stella Kwak Stella Kwak schreef op 10 mei 2016 om 20:05:
Na het overlijden van mijn moeder hebben wij contact gezocht met Wilma. Wat een lieve vrouw die ons goede adviezen heeft gegeven. Na de crematie kregen wij complimenten voor de uitvaart. Deze komen dus toe aan Wilma.
Trudy Kokje Trudy Kokje schreef op 17 april 2016 om 07:24:
Wij hebben door geen budget met Wilma een hele goede ervaring gehad. Zij speelde heel goed in op het plotselinge overlijden van broer/zwager die het niet goed had geregeld bij leven. Met ook nog een hele goede afhandeling. Bedankt Wilma.
Trudy Kokje Trudy Kokje schreef op 15 april 2016 om 14:03:
Net Wilma hier geweest voor de afronding van het overlijden 13-03-2016 van Hans Kokje. Helemaal blij met haar advies eerlijkheid en service. Bedankt Wilma we waren en zijn blij met je. Ook wij kunnen Calla aanbevelen.
Theo van der Lelie Theo van der Lelie schreef op 3 maart 2016 om 22:42:
De uitvaart van mijn vrouw verzorgd door Calla vertegenwoordigd door Wilma en Rody heeft ons goed gedaan. Alles was prima geregeld en zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Dit heeft voor mij en mijn kinderen een goed gevoel nagelaten. Ook van de familie en vrienden die ik gesproken heb lof. Bedankt voor uw betrokkenheid. Ik kan een ieder Calla aanbevelen.
Mardien Fluit Mardien Fluit schreef op 13 februari 2016 om 11:48:
Ik ben echt super tevreden over Calla uitvaartzorg. Wilma is een heel prettige vrouw, waar alles mee te bespreken was. Alles werd snel en professioneel geregeld. Er was een zeer goede begeleiding gedurende de gehele week voorafgaand aan de crematie van mijn vader. De uitvaart verliep perfect. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
E van der Rijd E van der Rijd schreef op 19 januari 2016 om 13:16:
Wij waren zeer tevreden met de uitvaart. Wilma is een lieve en rustige vrouw met wie je alles kunt bespreken. Ze heeft alles netjes en snel geregeld zoals wij dat wilde. Onze dank daarvoor!
Yvonne kool Yvonne kool schreef op 6 januari 2016 om 21:22:
We zijn erg tevreden over Calla uitvaartzorg. We voelden ons gelijk op ons gemak en alles was bespreekbaar. Gedurende het hele proces zijn we goed begeleid en de plechtigheid was precies wat we ons er van hadden voorgesteld. Bedankt voor alles.
Jenneke Swart Jenneke Swart schreef op 29 december 2015 om 22:19:
Mijn complimenten hoe alles tot in de puntjes en zeer professioneel geregeld is door Wilma. Wij zijn zeer, zeer tevreden over haar dienstverlening. Hartelijk dank voor de goede zorgen.