Schrijf een nieuwe recensie voor Calla Uitvaartzorg

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
Wij slaan uw IP-adres op voor veiligheidsredenen 44.192.114.32.
Het is mogelijk dat uw bericht pas online komt te staan nadat deze is goedgekeurd
Wij behouden ons het recht recensies aan te passen of te verwijderen
57 berichten.
Stella Kwak Stella Kwak heeft geschreven op 10 mei 2016 om 20:05
Na het overlijden van mijn moeder hebben wij contact gezocht met Wilma. Wat een lieve vrouw die ons goede adviezen heeft gegeven. Na de crematie kregen wij complimenten voor de uitvaart. Deze komen dus toe aan Wilma.
Trudy Kokje Trudy Kokje heeft geschreven op 17 april 2016 om 07:24
Wij hebben door geen budget met Wilma een hele goede ervaring gehad. Zij speelde heel goed in op het plotselinge overlijden van broer/zwager die het niet goed had geregeld bij leven. Met ook nog een hele goede afhandeling. Bedankt Wilma.
Trudy Kokje Trudy Kokje heeft geschreven op 15 april 2016 om 14:03
Net Wilma hier geweest voor de afronding van het overlijden 13-03-2016 van Hans Kokje. Helemaal blij met haar advies eerlijkheid en service. Bedankt Wilma we waren en zijn blij met je. Ook wij kunnen Calla aanbevelen.
Theo van der Lelie Theo van der Lelie heeft geschreven op 3 maart 2016 om 22:42
De uitvaart van mijn vrouw verzorgd door Calla vertegenwoordigd door Wilma en Rody heeft ons goed gedaan. Alles was prima geregeld en zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Dit heeft voor mij en mijn kinderen een goed gevoel nagelaten. Ook van de familie en vrienden die ik gesproken heb lof. Bedankt voor uw betrokkenheid. Ik kan een ieder Calla aanbevelen.
Mardien Fluit Mardien Fluit heeft geschreven op 13 februari 2016 om 11:48
Ik ben echt super tevreden over Calla uitvaartzorg. Wilma is een heel prettige vrouw, waar alles mee te bespreken was. Alles werd snel en professioneel geregeld. Er was een zeer goede begeleiding gedurende de gehele week voorafgaand aan de crematie van mijn vader. De uitvaart verliep perfect. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
E van der Rijd E van der Rijd heeft geschreven op 19 januari 2016 om 13:16
Wij waren zeer tevreden met de uitvaart. Wilma is een lieve en rustige vrouw met wie je alles kunt bespreken. Ze heeft alles netjes en snel geregeld zoals wij dat wilde. Onze dank daarvoor!
Yvonne kool Yvonne kool heeft geschreven op 6 januari 2016 om 21:22
We zijn erg tevreden over Calla uitvaartzorg. We voelden ons gelijk op ons gemak en alles was bespreekbaar. Gedurende het hele proces zijn we goed begeleid en de plechtigheid was precies wat we ons er van hadden voorgesteld. Bedankt voor alles.
Jenneke Swart Jenneke Swart heeft geschreven op 29 december 2015 om 22:19
Mijn complimenten hoe alles tot in de puntjes en zeer professioneel geregeld is door Wilma. Wij zijn zeer, zeer tevreden over haar dienstverlening. Hartelijk dank voor de goede zorgen.
Jan van Kempen Jan van Kempen heeft geschreven op 30 november 2015 om 23:59
Hallo Wilma, Nogmaals hartelijk voor de goede zorgen, je adviezen en je persoonlijke aandacht. Het afscheid van mijn oma was welliswaar emotioneel maar erg warm en met de juiste mensen om ons heen. Super geregeld allemaal. Weekend of avond uren waren voor jou geen probleem om ons bij te staan in deze moeilijke tijd. Dank je wel.
Anita van der Spek Anita van der Spek heeft geschreven op 26 november 2015 om 13:19
Complimenten voor hoe alles door Wilma geregeld werd speciaal ook hoe ze met Edwin(geestelijk gehandicapt) omging en hem begeleide naar zijn toespraak en liedje. Verder vind ik het fijn dat alles, ook de prijs, op de site staat beschreven dan weet je gelijk hoe het een beetje gaat. Zeer tevreden met Wilma. Toppie.
Ton van Moorselaar Ton van Moorselaar heeft geschreven op 21 oktober 2015 om 19:29
Hallo Wilma,mijn complimenten voor hoe de dienst voor Anja is verlopen ,ook veel positieve reacties van genodigden,en vooraf ook goed bijgestaan met t nodige advies. Hartelijk dank
Nathalie Joosten Nathalie Joosten heeft geschreven op 18 oktober 2015 om 20:43
Ik ben zeer tevreden over Calla uitvaartzorg. Goede begeleiding gehad en altijd goed en fijn contact gehad. Nogmaals heel erg bedankt voor alles wilma dat jij onze wensen zo goed tot ze recht heb laten komen. En alles zo goed aanvoelde waardoor wij een prachtige en intieme uitvaart hebben gehad.
Mariska van Tichem Mariska van Tichem heeft geschreven op 1 oktober 2015 om 07:59
Beste Wilma, wij willen onze complimenten uitspreken voor je service en transparantie, we zijn meer dan tevreden. Prijs kwaliteit is dik in orde. Voor ons nabestaande is het fijn dat je in een verdrietige periode iemand zo kan vertrouwen. Nogmaals dank.
Corrie Flaes Corrie Flaes heeft geschreven op 12 september 2015 om 18:43
zeer attente begeleiding. Altijd bereikbaar en vriendelijk. goed overleg over de uitvaart. kortom prima services in een verdrietige tijd
Jan Willem Groos Jan Willem Groos heeft geschreven op 7 september 2015 om 11:17
Betrokken, goed bereikbaar, goed geregeld, duidelijk, open voor alle vragen, mooie en bijzondere uitvaart. Kortom, zeer tevreden.
Fam Fens Fam Fens heeft geschreven op 7 september 2015 om 08:08
Wij waren erg blij met de hulp van Wilma. We konden alles vragen. We hadden een beperkt budget, maar de uitvaart was prachtig en persoonlijk. Calla uitvaartzorg is zeker het aanraden waard. Bedankt Wilma voor alles.
Eric de Jong Eric de Jong heeft geschreven op 31 juli 2015 om 16:31
Een prima service gehad van Calla Uitvaartzorg.